To je to što me zanima!

Hugh Jackman: Wolverine je kao Batman ili James Bond

Sada kada je Hugh Jackman definitivno odustao od daljnje glume svojeg zaštitnog lika, Wolverinea, postavlja se pitanje tko bi mogao preuzeti glumu tog bitnog mutanta
Vidi originalni članak

Hugh Jackman prvi put nam je svoje kandže pokazao još 2000. godine, kada je snimljen prvi film iz franšize o X-Menima. Iako smo ga ove godine posljednji put vidjeli u ulozi Wolverinea, u filmu 'Logan', glumac je siguran da će njegova zamjena doći ubrzo.

- Vratit će se, samo bez mene. Osim subotama uvečer, kada se obučem u kostim za svoju djecu. Samo im pokažem obrvu i zadaća se sama napiše - izjavio je glumac.

Nakon tog humorističnog komentara, Jackson se osvrnuo na budućnost.

- Netko će definitivno preuzeti ulogu, to je odlična uloga. Znate, kao što su Bond ili Batman, ta vrsta uloga. Drugi će zasigurno preuzeti glumljenje tog lika - rekao je Hugh.

Iako takvo što nije najavljeno, jedan mogući kandidat za zamjenu Wolverinea je i mlada Dafne Keen, koju smo ove godine vidjeli u 'Loganu' u ulozi Laure Kinney, tj. mutanta X-23. Ako cjelokupna franšiza nastavi funkcionirati u svijetu bez Wolverinea, Keen bi mogla preuzeti na sebe takvu vrstu lika, tj. dati serijalu sve ono što je Wolverine donosio u filmovima.

Ipak, valja primijetiti da se novi film o X-Menima, 'X-Men: Dark Phoenix', kao i 'Deadpool 2', događaju u različitim svjetovima, s različitim glumcima koji glume iste likove. Stoga, dok ne dođu definitivne vijesti od filmskih studija, o svemu se može diskutirati.

A sada kada više nije Wolverine, Jackman postaje glumac za drugačiju vrstu filmova. Tako ćemo ga koncem godine gledati u filmu 'Najveći showman', u kojem osim njega glume i Zac Efron, Rebecca Ferguson, Zendaya te Michelle Williams.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Joker123 11.07.2017.

    O kojin se likovima radi u X-menima i deadpoolu da su razliciti glumci?

  • Joker123 11.07.2017.

    Samo on bolje da niko ne preuzme

  • dnero666 07.07.2017.

    Hugh Jackman je jedini mogao glumiti Wolverina,doslovno je covjek izgledom stvoren za taj lik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare