To je to što me zanima!

Hugh o koroni: Glavu sam zabio u kantu i baš ništa nisam osjetio

Imao osjećaj kao da su mi oči tri broja prevelike. Kasnije sam počeo teško disati, kao da mi je na prsima sjedio veliki čovjek, pojasnio je glumac svoju borbu s virusom
Vidi originalni članak

Britanski glumac Hugh Grant (60) bio je pozitivan na korona virus još na početku pandemije, a ovih je dana u intervjuu za strane medije ispričao kako se osjećao tijekom bolesti.

POGLEDAJTE VIDEO: Severina imala koronu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Otkrio je i koji su se sve čudni simptomi pojavili kada se zarazio, a prvi simptom koji je osjetio bilo je prekomjerno znojenje.

- Ubrzo nakon toga sam imao osjećaj kao da su mi oči tri broja prevelike. Kasnije sam počeo teško disati, kao da mi je na prsima sjedio veliki čovjek - objasnio je. Iduće je izgubio osjet njuha, što je, navode epidemiolozi, čest simptom ovog virusa. 

- Mirisao sam svaki cvijet, zavirivao u kantu za smeće... Htio sam pomirisati svakog stranca koji bi prošao pokraj mene. Kada sam se tog dana vratio kući, na lice sam si pošpricao ženin parfem i nisam ništa osjetio - dodao je.

HUGH GRANT Kralj romantičnih komedija nije fan svojih filmova: 'Sve je laž'

Osim njega, zarazila se i njegova supruga Anna Eberstein (41), a ona je osjećala gotovo identične simptome kao i slavni glumac. Par se vjenčao 2018. godine, zajedno imaju troje djece, a zajedno su već godinama. Oboje su se uspješno oporavili od korone i nemaju posljedice, a prošlog su mjeseca čak uživali na odmoru u Veneciji.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Prehlađeni Predsjednik 12.11.2020.

    "Htio sam pomirisati svakog stranca koji bi prošao pokraj mene." Je li Hugh Grunt super-širitelj koji je gori čak i od Donalda Trumpa?

  • Ajmemeniii 12.11.2020.

    Da si ujutro blizu mene kad pustim goluba bježao bi i ti i korona

  • Trump Jong Un 12.11.2020.

    Sad mi jasno zašto si otkantao Elizabet, nisi mogo gledat s kantom na glavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare