To je to što me zanima!

Humanitarci: Zvijezde su djeci uredile mjesto za igru u Gunji

S velikim srcem došli smo otvoriti dječje igralište i park. Sadili smo cvijeće i drveće, kaže Hrvoje Kečkeš o humanitarnoj akciji koju je organizirao radio Antena Zagreb
Vidi originalni članak

S velikim srcem došli smo otvoriti dječje igralište i park. Sadili smo cvijeće i drveće, kaže Hrvoje Kečkeš (39). 

Glumac rado nastupa u Slavoniji, no ovaj put išao je pomoći. S kolegama Ornelom Višticom (24) i Robertom Kurbašom (36) sudjelovao je u akciji radija Antena Zagreb, a najmlađi u Gunji bili su oduševljeni dolaskom TV junaka u njihovo mjesto. 

Akciji su se odazvale i park uređivale i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput glazbenika Maje Posavec iz Detoura, Šime Jovanovca i Branke Trlin. Djecu je razveselio i dolazak hrvatskog vaterpolskog reprezentativca i igrača HAVK Mladost Ivana Marcelića. 

Anteninu akciju 'Za Gunju - zato što volimo' predvodili su DJ-i  Antene Barbara Kolar, Zlata Muck, Luka Bulić, Kruno Belko i kolege s Narodnog radija Nives Čanović i Davor Dretar Drele. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mali zeleni prigorec 31.08.2014.

    Pozdrav akciji. Svaka čast. Al novinar(ka) mogla je staviti koju sliku gdje se vidi kaj je napravljeno i kak izgleda to igralište.

  • Hrvatica<3 31.08.2014.

    Bravo!

  • vlastpri 31.08.2014.

    sve pohvale i za glumce, voditelje i naravno za anonimne građane ( koje ne spominju ) sve za dječji osmjeh i lipši život

Komentiraj...
Vidi sve komentare