To je to što me zanima!

Humanitarka Angelina sad voli prirodno: Jolie pokazala sijede

Glumica je na summitu zemalja G8 progovorila o tematici seksualnog zlostavljanja nad ženama i djecom u ratnim zonama i upozorila da je riječ o globalnom problemu
Vidi originalni članak

Angelina se na sastanku ministara vanjskih poslova osam industrijski najrazvijenijih zemlja (G8), na kojem se govorilo o problemima u Sjevernoj Koreji i Sirjii, pojavila u strogo poslovnom izdanju. Jednostavnu crnu haljinu i kaput upotpunila je malom crnom clutch torbicom, bisernom ogrlicom i naušnicama te punđom na glavi. Posebnu pažnju plijenila je njezina frizura, točnije sijede vlasi, tijekom njezina poziranja u društvu britanskog ministra vanjskih poslova Williama Haguea s kojim blisko surađuje. Britanski Daily Mail, piše kako majka šestero djece vjerojatno nije imala vremena za posjet frizerskom salonu. Angelina Jolie (37), koja je posebna izaslanica za izbjeglice, na summitu je progovorila o tematici seksualnog zlostavljanja nad ženama i djecom u ratnim zonama. 

- Stotine tisuća žena i djece seksualno su zlostavljani u ratovima naše generacije. To se može spriječiti, žrtve silovanja od Bosne do Konga rekli su mi da svijet jednostavno nije briga za njih. No danas vjerujem da su se njihovi glasovi čuli i da ćemo im konačno ponuditi neku nadu. Ohrabrujuće je vidjeti ljude na vodećim položajima koji govore protiv silovanja. Silovanje nije samo žensko pitanje, odnosno humanitarno pitanje, to je globalni problem - rekla je glumica u svom govoru.

Glumica i UN-ov posebni izaslanik o seksualnom nasilju u sukobima, Zanab Bangora, sastali su se s ministrima vanjskih poslova zemalja G8 u sklopu dvodnevnih razgovora osam svjetskih sila.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Alex127 15.05.2013.

    izgleda kao starica!

  • ivanfilip 13.04.2013.

    Pitanje zlostavljanja žena i seksualno zlostavljanje žena u svim ratovima ,kao što kaže,Angelina je ignorirano ....i naše žene trpe posljedice,traže pomoć,procesuiranje počinitelja koji slobodno šetaju...i nitko,ama baš nitko od plitičara nije oziljno stao uz njih i zauzeo se za riješavanje tih zločina...ženske udruge nisu dovoljno moćne a jedino one pokušavaju pomoći..strašna istina.Strašno je islikovito i kako ovaj dnevni list tretira pitanje silovonja kao nevažno obraćajući pozornost na sijede vlasi Anegeline

  • feba 13.04.2013.

    Zlostavljanje žena i djece u ratovima nije iz našeg doba nego od pamtivijeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare