To je to što me zanima!

Humanitarka i bivša glumica proziva Madonnu i Angelinu

One ne znaju što to znači biti iz Afrike. Ovdje nije stvar samo u prosljeđivanju novaca, rekla je Tasha de Vasconcelos, bivša glumica i manekenka iz Mozambika
Vidi originalni članak

Svaki dan dio mene plače zbog toga što nisam tamo gdje sam se rodila. Zato znam da ne smijete odvesti dijete iz Afrike. Ako im želite pomoći, pomognite im u njihovoj domovini, izjavila je Tasha de Vasconcelos (46) koja je s deset godina s obitelji pobjegla u Kanadu zbog građanskog rata u Mozambiku. 

Bivša manekenka i glumica koja se bavi humanitarnim radom smatra kako se bogataši sa Zapada novcem bezveze rasipaju. Tvrdi kako ga trebaju uložiti u konkretne stvari i unutra već postojećih organizacija kako bi se unaprijedila tamošnja situacija. 

- Ovdje nije stvar samo u prosljeđivanju novaca. Treba se i razgovarati s ljudima, s političarima, poglavicama sela koji su uključeni u projekte - izjavila je Tasha de Vasconcelos na otvorenju očne klinike u Malaviju koju je izgradila njezina dobrotvorna udruga Amor. 

- Znam što znači ostaviti iza sebe ljude koje voliš. Zato ne podržavam usvajanje djece iz Afrike te pokušaje da ih se uključi u holivudski način života. Primjer su Angelina Jolie i Madonna. One ne znaju što to znači biti iz Afrike - izjavila je Tasha te dodala kako Madonnina humanitarna organizacija nije učinila dovoljno te da su umjesto deset škola kako je najavljeno, napravili samo deset učionica. Madonnini glasnogovornici sve su demantirali. 

Madonna (54) je posvojila dječaka Davida iz Malavija, a Angelina Jolie (37) ima troje posvojene djece. Maddoxa je rođen u Kambodži, Pax u Vijetnamu, a Zahara u Etiopiji. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • melee 09.02.2013.

    Kao njoj se plače što nije u Mozambiku zašto ne ode tamo nego o tome samo priča , verovatno ne sme? I šta se ona seća kad je odatle otišla pre gotovo trideset godina a da ne pričamo o tome šta su bogate bele potugalske porodice radile u Africi sedamdesetih i zašto su pobegle glavom bez obzira kada je izbio rat tj borba za nezavisnost od portugalske kolonije i same Portugalije.I onda ona čija porodična istorija je diskutabilna komentariše neke ljude koji se barem trude za razliku od većine nas ili od nje same.

  • WOMANIZER 08.02.2013.

    baš je lijepa žena!

  • gđa78 08.02.2013.

    Anđa,pa jel moguće da tebe neko proziva!!??!?!? sveticu!! nemoguće..

Komentiraj...
Vidi sve komentare