To je to što me zanima!

Humanitarna stand up večer 'Smijehom do zdravlja' u petak

Zagrebačko dijabetičko društvo u suradnji sa Studiom smijeha organizira 13. lipnja u 19 sati u kinu Europa humanitarnu stand up večer nazvanu 'Smijehom do zdravlja'
Vidi originalni članak

Zagrebačko dijabetičko društvo u suradnji sa Studiom smijeha organizira 13. lipnja 2014. u 19 sati u kinu Europa humanitarnu stand up večer pod nazivom 'Smijehom do zdravlja'. 

Znanstveno je dokazano da je smijeh fizička aktivnost, kojom se aktiviraju brojne mišićne skupine, smanjuje razina stresnih hormona koji utječu na šećer u krvi, krvni tlak i psihičku stabilnost pojedinca. Smijeh utječe na pozitivno mišljenje i stavove, olakšava nam svakodnevicu i čuva zdravlje. 

Program stand up večeri je kreiran u izvrsnoj suradnji sa Studiom smijeha, prvim regionalnim udruženjem komičara (stand up), pionirima ovakvog načina izražavanja u Hrvatskoj. 

Nastupit će ponajbolji izvođači Studija smijeha, pet vrhunskih profesionalaca, u sekcijama od po 15 minuta i voditelj cijelog nastupa. 

Cilj projekta je senzibilizirati javnost na tipične zdravstvene probleme današnjice, uzrokovane konstantnim stresom, visokom međusobnom konkurentnošću, visokim zahtjevima prema svakom pojedincu, kao i općom društvenom, ekonomskom i političkom klimom u kojoj živimo. Također, humanitarna vrijednost ovog projekta je pomoć Zagrebačkom dijabetičkom društvu u daljnjem radu s djecom, mladima i starijim osobama oboljelim od šećerne bolesti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare