To je to što me zanima!

Hurem ušla u menopauzu, ne može prihvatiti da je ostarjela

Fatma uvrijedi sultaniju komentirajući njezine poodmakle godine. Naredi gospi Afifi da se za Sulejmana pripremi najljepša konkubina iz harema i odvedu je k njemu
Vidi originalni članak

Topkapi palača će u večerašnjoj epizodi „Sulejmana Veličanstvenog“ biti središte zabave i smijeha, ali i novih smicalica iza kojih se krije nova gošća sultanovog harema. Sultanija Fatma odlučna je nastaviti provocirati Hurem, pogotovo sada kada je doznala da je sultanova supruga ušla u menopauzu! 

Nakon što je doznala razlog Hureminog slabog zdravstvenog stanja, Fatma uvrijedi sultaniju komentirajući njezine poodmakle godine. Neće joj trebati dugo da okrene u svoju korist činjenicu da je Hurem u klimakteriju i da Sulejmanu više ne može roditi djecu. Tako naredi gospi Afifi da se za Sulejmana pripremi najljepša konkubina iz harema jer, prema dvorskim pravilima, konkubina će provesti noć u sultanovim odajama, a ako zatrudni, dijete će postati jedan od nasljednika. 

I dok Hurem traži načine kako zaustaviti Fatmu u ostvarenju njezinog nauma, Sulejmana zabrinjava san u kojem mu Mustafa donosi krvavu strijelu pa zamoli Ebusud-efendiju da mu pomogne odgonetnuti koja se poruka krije iza tog zastrašujućeg čina. Nurbanu je ljuta jer ju je čuvar spriječio da provede noć s princem, a Selim doživljava neugodno iskustvo na glavnom trgu u Manisi, gradu u kojem svi obožavaju njegovog polubrata Mustafu.

Hoće li Hurem na vrijeme zaustaviti konkubinu koja se spremila provesti noć sa sultanom, ne propustite doznati u večerašnjem novom nastavku serije „Sulejman Veličanstveni“ u 21 sat na RTL Televiziji!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • someral 20.11.2013.

    pa ko to moze gledat.

  • tipkalicaa 20.11.2013.

    I Sulejman je ušao u andropauzu i to je to..

  • Zmaajka 20.11.2013.

    Nek se slika samo sa krunom na glavi za tamošnje novine

Komentiraj...
Vidi sve komentare