To je to što me zanima!

'Huremina dijeta': Meryem je osmislila dijetu i skinula 8 kg

Zbog njezina debljanja tijekom praznika bilo je odgođeno snimanje novih epizoda turske serije. No, Hurem je uz dijetu koju je osmislila skinula osam kg, piše tportal
Vidi originalni članak

Meryem Uzerli (29), poznatija kao sultanija Hurem u seriji 'Sulejman Veličanstveni', nabacila je nekoliko kilograma tijekom zimskih praznika u Njemačkoj. S obzirom da su joj ugovorom zabranjene oscilacije u težini, morala je platiti penale u iznosu od 20.000 eura jer je zbog njezine nove težine bilo odgođeno snimanje novih nastavaka treće sezone serije koju prati preko 50 država u cijelom svijetu. No, u novim epizodama treće sezone serije u kojoj je pretvorena u srednjovječnu gospođu, glumica je pokazala da je uspjela skinuti nakupljene kilograme.

Poduzetna Hurem osmislila je dijetu kojom skida kilograme, piše tportal. Uz 'Hureminu dijetu' u dva ljetna mjeseca skinula je osam kilograma.

- To je dobra dijeta jer nema odricanja, samo treba biti discipliniran i stati kad je najslasnije. Mogu jesti i tjesteninu i slatko, ali u ograničenim količinama - otkrila je Meryem koja posljednje dvije godine živi u hotelu i svako si jutro prije odlaska na snimanje sama priprema doručak.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • IvanaFilakovac 27.02.2013.

    I ja sam to vidjela još prije dva tjedna, samo se u originalnom tekstu spominje i Getline formula. Malo sam kopala i shvatila da je to ustvari Hrvatski proizvod:))) živi mali svjet

  • save that drama for your mama 22.02.2013.

    Uopće nije debela,ima preljepo tijelo lice i sve jednostavno je preljepa i preslatka,a svi govore da je debela jer su navikli gledati cure mršave ko štangu,doslovno anoreksične.

  • VedranaSvrzić 22.02.2013.

    Bila je puno ljepša s tih 8 kilograma 'viška' ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare