To je to što me zanima!

Husejin je ranjen u oružanom sukobu, Nilufer je spašena...

Zerin se sprema na put u New York da provjeri gdje je Nilufer. U trenutku kad je Zerin htjela otići, dolaze Nilufer, Elif i Omer i obitelj je konačno ponovno zajedno
Vidi originalni članak

Nilufer uspije nagovoriti Metina da joj omogući da nazove Elif i kaže joj da mora dostaviti dijamante ako ih je našla. Elif joj da naslutiti da znaju gdje je i da će uskoro doći po nju. Elif se svim silama želi pridružiti potrazi za Nilufer, no Omer to ne želi. Elif je tvrdoglava i Omer nema drugog izbora nego da je prevari i ostavi zaključanu u toaletu kafića kako bi on i Pelin mogli sami otići u potragu. 

Nilufer upozorava Metina da Omer i Elif znaju gdje se nalazi i da pobjegne. Elif očajno pokušava pobjeći iz toaleta i priključiti se potrazi, no uzaludno je. Husejin, Pelin i Omer uspijevaju pronaći Niluferino skrovište, a Nilufer u međuvremenu moli Metina da je pusti. 

Dolazi do oružanog sukoba između Metinovih ljudi, Omera, Pelin i Husejina u kojem je Husejin ranjen, ali Nilufer je spašena. Metin je u međuvremenu uspio pobjeći skokom u more. 

Zerin se sprema na put u New York da provjeri gdje je Nilufer. U trenutku kad je Zerin htjela otići, dolaze Nilufer, Elif i Omer i obitelj je ponovno zajedno, no Tajar dobiva vijest da se Nilufer vratila i postaje bijesan. Elif svojoj obitelji prizna sve što se dogodilo njoj i Nilufer. Zerin je bijesna i kaže da je neoprostivo što su učinile.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare