To je to što me zanima!

Hvalio se da se seksao s Kim pa Mariah poklonio narukvicu

Muškarac sam koji voli zadovoljiti ženu. I zadovoljio sam je. Poseksao sam je kao nitko prije, pohvalio se reper na radiju. S Mariah se nije uopće seksao prije braka
Vidi originalni članak

U intervjuu za radio Power 106 Nick Cannon (33) odlučio je pričati samo o jednoj stvari - seksu. Reper i producent nije se libio koristiti i 'sočne' psovke dok je u eteru pričao o seksualnim iskustvima. Opisao je kako je izgledao njegov prvi seks s Mariah Carey (44).

- Prvi put smo se seksali nakon vjenčanja u kućici na Bahamima. Nisam požalio što smo čekali jer Mariah je žena koju se isplati čekati. A ja sam muškarac koji voli zadovoljiti ženu. I zadovoljio sam je. Poseksao sam je kao nitko prije mene - rekao je Cannon u eter. Čim je shvatio što je rekao počeo se 'izvlačiti'.

U intervjuu je ispričao i kako je nevinost izgubio s 13 godina s djevojčicom od 15 koja mu je rekla da nema pojma o seksu kad su završili. Također, pohvalio se i s kojim se sve zvijezdama seksao.

- Ovo je Los Angeles, svi se seksaju sa svima. Ja sam se seksao s Christinom Milian, Nicole Scherzinger, Selitom Ebanks i Kim Kardashian - pohvalio se Nick.

Mariah kupio narukvicu da se iskupi zbog priča o seksu

- 'Zašto si bio tako prost kad si pričao o našem ljubavnom životu na radiju? I hvalio si se s kim si se sve seksao! Jako si zločest!', to će mi Mariah reći kad dođem kući nakon ovog intervjua - rekao je Nick kiselo se smijuljeći.

Kako bi se iskupio što je bio prost, Mariah je kupio ogromnu dijamantnu narukvicu i na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju uz koju je napisao da je Mariah idealna, jedina prava za njega, žena s kojom želi provesti život... i ostale 'ulizivačke floskule'. Mariah je narukvicu dobila taman za 44. rođendan.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • MaraBrajković 28.03.2014.

    Tipično za faldžije-ako svi ne doznaju,kao da i nije!

  • denis-zg 28.03.2014.

    Kad te nitko ne pohvali, onda od muke da bi podigao svoj ego počinješ sam sebe hvaliti i poslije shvatiš koliko malo mozga u glavi imaš! Dno dna...ali bar nas je nasmijao sa svojim izjavama ;-))

  • kung fu panda 28.03.2014.

    ha ha ha ha stvarno je izvrstan komičar

Komentiraj...
Vidi sve komentare