To je to što me zanima!

HVAR: Sonja Kovač roni bolje od Marka Grubnića

Kristijan Curavić učio je roniti glumicu i Modnog Mačka. Sonja je ronila oko pola sata. Marko nije izdržao. Izašao je brzo nakon što je uronio
Vidi originalni članak

Ajde, cure, probajte i vi, pokušavao je Marko Grubnić nagovoriti Ivu Jerković i Lorenu Čavar da pokušaju roniti s njim i glumicom Sonjom Kovač. Manekenke se nisu dale i ostale su uživati u hrani i koktelima u novom Carpe Diem beach baru na otočiću Stipanska kraj Hvara. I Marku i Sonji je to bio prvi uron u životu. Njihov prijatelj Kristijan Curavić doplivao je do ronilačkog centra Carpe Diema s jahte Snježane Mehun, koja je bila usidrena nekoliko stotina metara dalje u uvali. Njegova djevojka Nikolina Pišek ostala je na brodu. Pomogao im je obući ronilačka odijela i namjestiti boce. Svih troje spustili su se u more. Marko Grubnić ispod površine je ostao vrlo kratko, ali Sonja Kovač ronila je pola sata. Na dubini od oko 8 metara ulovila je morsku zvijezdu.
- Dragala me po ruci! Malo sam se igrala s njom, ali nisam je izvadila van. Nek živi - ispričala je oduševljana Sonja kad je konačno izronila. Sigurno će, kaže, roniti opet. Kristijan Curavić pohvalio je Sonju.
- Ronila je kao ribica! Prije urona se bojala više od Marka, a onda se dolje snašla puno bolje od njega. Žene su bolje pod morem - rekao je Kiki.

PREDSTAVIO NOVU LJUBAV
U beach baru Carpe Diem na Stipanskoj bio je i Hrvoje Vojković s novom djevojkom. Predsjednik uprave Croatia osiguranja ljubi zagrebačku studenticu Hanu, atraktivnu brinetu. Hana, Hrvoje i njegovi prijatelji prvo su uživali u unutarnjem dijelu beach bara, a onda su se premjestli u vanjski dio gdje se smije pušiti. Povremeno bi se zagrlili. Hrvoje i Hana u vezi su vrlo kratko. On se prije dvije godine razveo od odvjetnice Dijane, koja ga je potom optužila za zlostavljanje. Hrvoje Vojković s novom je djevojkom na Hvar došao brodom, a donedavno je s njima plovio i reper Nered. Navečer ih se nije moglo vidjeti za razliku od Igora Štimca i njegova društva. Oko 3 ujutro zalutali su tražeći vinski bar, a jedna djevojka u društvu zateturala je i pala na stražnjicu nasred pjace. Štimac joj je pomogao ustati. Sljedećeg dana šepao je preko hvarske rive.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • KujtimShalja 11.08.2008.

    ovo je smješno

  • brener 11.08.2008.

    je li se moje malo mače zagrcnulo vode pa je moralo vani na suho i toplo...?!

  • djemo 11.08.2008.

    sto se nije udusio

Komentiraj...
Vidi sve komentare