To je to što me zanima!

I. Cukrov: Pomolio sam se nakon pobjede i otišao leći

Cukrovu predviđaju veći uspjeh na Eurosongu od Severine. Igor je pobjedu proslavio s Andrejom, Tončijem i njegovom suprugom Vjekoslavom
Vidi originalni članak

Primio se za glavu i počeo vrištati od sreće. Igor Cukrov otkrio je da se nadao pobjedi. Pjevača “Operacije Trijumf” u Opatiji je bodrila i sestra. S njim nisu stigli roditelji jer, kako kaže, ima određene rituale za sreću. S partnericom Andrejom Šušnjarom i Tončijem Huljićem te njegovom suprugom Vjekoslavom nakon pobjede nazdravio je na partyju u hotelu Imperijal.
- Dojmovi su se slegli. Pomolio sam se Bogu i nakon večere otišao spavati - kazao je Cukrov. Mrzovoljan Tonči Huljić jutro nakon osvojene Dore više nije želio komentirati Igorov uspjeh. Misli kako komentiranje gubi smisao.
- Preumoran sam od davanja izjava - promrmljao je Huljić. U Green Roomu su se svi pitali gdje je Tonči. Zadržao se u hotelskoj sobi. Nakon proglašenja pobjednika okupljeni su ga psovali ne mareći za novinare.
- Jeb.. ti i Huljića i sve, ma ovo je užas - derali su se najhrabriji. Goran Karan pjesme je komentirao s menadžericom.
- Pobijedila je jedna od najboljih pjesama - kazao je Karan. Urednici Informativnog programa HRT-a svidjela se Marta Kuliš.
- Užasno sam razočaran! Neću plakati kao curica. Ne mogu vjerovati da sam dobio toliko malo glasova. Rodbina i prijatelji rekli su mi da su linije koje su zvali da bi glasali za mene bile u kvaru. Ona baba na aparatu je govorila da se jave nekom operateru - ogorčen je Denis Dumančić, koji zna da je bio favorit.

'FRANKINA HALJINA JE NAJLJEPŠA'
Dizajneri Elfsa za Franku Batelić su  napravili haljinu nakičenu kristalima Swarovski. Franka je na pomoći u šivanju kristala zahvalila i strpljivoj baki.
- Izgledala je predobro! Sve je bilo na mjestu! Od frizure do šminke pa sve do haljine - komentirao je Modni Mačak styling pobjednice reality showa “Showtime”.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • maramica123 02.03.2009.

    Daj Bože da prođemo u finale.Trebali bi se malo ugledati na bosance,srbe,makedonce ili ostale zemlje,svi šalju modernu,urbarnu,pop pjesmu koja bi trebala postati hit te godine...sad kad čovjek pomisli da se ova pjesma neprestano sluša,te da je puštaju po radio stanicama...jednostavno nezamislivo...Al eto mi se volimo sramotit,pa samo šaljimo što staromodnije ili još bolje da opet pošaljemo Kraljeve Ulice...A uotalom Cukrov je više vrištajući otpjevao pjesmu nego kako ju je zbilja trebao...Mislim da bi Hrvatska trebala odustati od ovakve vrste natjecanja,jer Zagreb više nikad neće biti domaćin Eurosonga...

  • baba roga 02.03.2009.

    ,,, pjesma je dobra, izvodjac kooooma, a huljic je huljic ;)

  • lexi 02.03.2009.

    Dobro da si se pomolio. trebat će ti

Komentiraj...
Vidi sve komentare