To je to što me zanima!

I. Čupić već dva mjeseca vara ženu s konobaricom?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rukometaš se s Andreom upoznao u kafiću na Srednjacima. Navodno su se sastajali u hotelu. Ona je tamo izgubila svoj mobitel pun fotografija
Vidi originalni članak

To su gluposti. Kod kuće sam s obitelji i u šoku zbog te priče. Za nekoliko dana ću nešto više reći, rekao nam je Ivan Čupić.
Rukometaš se navodno dva mjeseca viđa s konobaricom Andreom Armadom (22). Upoznao ju je u kafiću na zagrebačkim Srednjacima. Rukometaš se potom prijateljima povjerio da se s Andreom nalazio u zagrebačkom hotelu u kojem je odsjeo kad je s reprezentacijom prije dva tjedna bio na pripremama. Fotografije, poruke i pozivi iz Andreina mobitela s “Ivekom”, kako ga je upisala, dospjele su do redakcije Extre. Ona tvrdi da joj je netko ukrao mobitel te da između nje i Čupića nema ništa osim flerta. Nije htjela iznositi detalje o tome što je radila s rukometašem u hotelu Panorama.
- Nas dvoje znamo što smo radili u toj sobi. Možda smo samo čitali stripove i jeli marelice - kaže Andrea. Dodala je kako joj rukometaš ništa ne znači.
- S oženjenim nikad ne bih petljala. Slikali smo se u kafiću dok smo pili. Konobarica sam i normalno je da pričam s gostima - rekla nam je Andrea.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • noxyde 29.06.2010.

    konobarico nije ti on tiger woods,,preračunala si se

  • zEE-kAY 29.06.2010.

    \"Konobarica je za časopis rekla da se već dva mjeseca povremeno viđaju, ali i da mu ne želi uništiti brak\" ...to su price za malu djecu. da mu ne zeli unistiti brak klonila bi ga se....osjetila sam na vlastitoj kozi kako je to kad ti se netko petlja u vezu i unisti ti ju... zato da mi se i svidi netko zauzeti radije bi se maknula nego trecoj osobi naudila...ne zelim da itko osjeti koja je to bol....

  • Kjara27 29.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare