To je to što me zanima!

I dalje šokira: Priča o rođenju Elizabeth Taylor je velika laž?

Navodno nije rođena u Londonu, već na svingerskoj zabavi u Hartfordu. Čovjek koji se navodi kao njen otac navodno je bio gay. Pravi otac joj je navodno V. Cazalet
Vidi originalni članak

Njen život bio je prava drama, kako na filmskom setu, tako i privatno. U njenoj biografiji stoji da ju je majka Sara rodila u obiteljskom domu u Londonu, no sad su se pojavile tvrdnje da to nije istina. Majka ju je navodno rodila na razuzdanoj zabavi u Cheshireu. Roditelji su joj navodno bili česti gosti na svingerskim zabavama i upravo je na jednoj takvoj Elizabeth navodno rođena. 

- Roditelji su joj bili svingeri. Majka joj je bila promiskuitetna, a čovjek koji se vodi kao njen otac bio je homoseksualac. Kako je homoseksualnost bila zabranjena, partnera nije mogao naći u Londonu i zato je sa suprugom, također željnom zabave, odlazio u Hartford i to u automobilu koji im je kupio Victor Cazalet - napisao je izvor u pismu povjesničaru Marku Bevanu još prošle godine. 

Majka promiskuitetna, otac homoseksualac?

Njen otac Francis bio je trgovac umjetninama, a majka glumica. Oboje su se pošteno potrudili sakriti svoj razuzdani privatni život. Tajnu je otkrio unuk jedne žene koja je sudjelovala na tim zabavama, 75-godišnji farmer. Tvrdi da mu je baka pričala o rođenju djevojčice usred noći i para koji je odjurio u London i tamo prijavio rođenje kćeri kako bi prikrili svoju 'prljavu' privatnost. 

Navodno otac glumice uopće nije trgovac umjetninama Francis nego milijunaš i član britanskog parlamenta Victor Cazalet koji je bio Elizabethin kum.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • angel4u 27.10.2013.

    mene ne brine gospođin život, ali me brine kako ona sa 10 000 kuna primanja i na osovu čega živi u stanu koji je u vlasništvu Grada Zagreba, s obzirom da ima ljudi kojima je to potrebnije ! Kakve zasluge ona ima za ovaj grad ?

  • ojčoićopgzhglč 31.03.2011.

    dokad više?

  • __V__ 31.03.2011.

    Da, da gay zamjenio muf sa čmarom i napravio E. Taylor?! A joj, a joj... Šta sve neću pročitat ovdje, ajme meni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare