To je to što me zanima!

Doris Pinčić na meti prevare: 'Svi shvaćamo da je ovo laž?'

Članak naslovljen 'Doris Pinčić je tužena na sudu zbog otkrivanja tajne gubitka težine', opremljen je fotografijom na kojoj voditeljica drži tablete za mršavljenje. Prisutne su i izjave, za koje portal navodi da su Dorisine
Vidi originalni članak

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović (35) upozorila je u četvrtak na društvenim mrežama kako se na jednome portalu pojavio lažni oglas s njezinim identitetom.

ORIGINALNO IME Evo kako su Doris Pinčić i Davor Guberović nazvali svoju kćer

Oglas o tabletama za mršavljenje

Članak naslovljen 'Doris Pinčić je tužena na sudu zbog otkrivanja tajne gubitka težine', opremljen je fotografijom na kojoj voditeljica drži tablete za mršavljenje. Prisutne su i izjave, za koje portal navodi da su Dorisine.

- Počeli su me zvati s prijetnjama. I pisali svakakve gadosti po društvenim mrežama. Zamislite da sam čak morala promijeniti broj telefona i unajmiti tjelohranitelja. Kunem se da ću zauvijek pamtiti ovo strašno razdoblje o svom životu. Osim toga, tužili su me Ustavnom sudu! - stoji u članku.

Žrtva krađe identiteta i Dino Jelusić

Podsjetimo, nedavno se i pjevač Dino Jelusić požalio kako je postao žrtva krađe identiteta. Pratitelji su ga obavijestili kako netko pod njegovim imenom i prezimenom šalje eksplicitne poruke djevojkama.

UPOZORIO FANOVE Jelusić je na udaru prevaranata: 'Ljudi, ne snosim posljedice...'

-  Ljudi. Ovo je moj jedini profil. Ostalo sve je fejk. Ne snosim posljedice za scammove i lažne profile - poručio je Jelusić uz snimku zaslona poruke koju je dobio od pratiteljice.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sky linee 22.12.2023.

    I baš njih nađu za krađu hahaha identiteta

  • luka60115 22.12.2023.

    Sama bivša propala glumica je velika laž, iskvarena, pohotna, pohlepna, amoralna, lažljiva, ona je odavno objesila gaće od klin i dobro joj ide, kamera je uvijek na gotovs.uključena.

  • No Name1 22.12.2023.

    A ova Doris i Dino su dosadni i totalni fake.

Komentiraj...
Vidi sve komentare