To je to što me zanima!

I kazališno vijeće stalo je na stranu Duška Mucala...

Iako je Gradsko vijeće Splita odabralo Duška Mucala za intendanta, ministar božo Biškupić nije ga imenovao. On se oslanja na Gradsko vijeće
Vidi originalni članak

Nakon što je gradonačelnik Kerum ministra Biškupića prozvao kukavicom, jer je odbio potvrditi Mucalovo imenovanje za intendanta splitskog HNK, i kazališno Vijeće je Mucalu dalo podršku ostavši ustrajno pri svom izboru. Vijeće smatra da je Mucalo bio izložen medijskom linču struktura kojima ne odgovara njegov izbor. Unatoč svemu Vijeće i nadalje smatra njegov program najboljim od svih prezentiranih. Također je, mišljenja je Vijeće, za razliku od ostalih kandidata pokazao razumijevanje kazališnih problema, a nije ih nastojao fascinirati praznim obećanjima. Iako ne izričito poput gradonačelnika, kazališno Vijeće također smatra da je Biškupićeva odluka zapravo politička naredba onih kojima smetaju tipovi poput Keruma i Mucala. Sam Mucalo nije htio komentirati Biškupićevu odbijenicu njegova izbora.
- Ja sam tu sasvim nevažan. Pravne korake prepuštam kazališnom i gradskom Vijeću. Kerum i gradski vjećnici mogu izabrati vršitelja dužnosti intendanta - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • malinoa_1 19.06.2010.

    Lakrdijaši hoće lakrdijaša

  • otarnik 19.06.2010.

    Nemogu virovat da Biskupić mrzi Mucala i pitam se zašto.Mislija san da Split odlučiva o sebi a sad vidin u kojem grmu leži zec fuj fuj.

  • xiomara 19.06.2010.

    znate kako ce se zvati splitki HNK? -KERUMPUH!

Komentiraj...
Vidi sve komentare