To je to što me zanima!

I na pragu šezdesete oduzima dah: Salma Hayek otkrila koju biljku koristi za mladolik izgled

Poznato je da Salma Hayek uvijek oduševi svojim izgledom na crvenom tepihu, ali i prirodnim izgledom bez šminke. Sada je podijelila tajnu svog mladolikog izgleda
Vidi originalni članak

Meksičko-američka glumica Salma Hayek (56) jednom je prilikom otkrila 'tajni sastojak' koji koristi za njezin besprijekoran i mladolik izgled kože.

Oduševila fanove Salma nakon Oscara raskopčala haljinu i navalila je na meso, a video postao hit: Ostala gladna!

- Koristim ekstrakt kore stabljike mimoze tenuiflore, koji se u Meksiku koristi za liječenje opekotina jer u potpunosti regenerira kožu - rekla je za magazin Elle.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Holivudska glumica kaže kako nitko u SAD-u ne koristi ekstrakt koji je donijela u jedan američki laboratorij, a istraživači su bili iznenađeni pozitivnim rezultatima. 

- Pitali su se kako je moguće da ga nitko ne koristi. Zbog ovoga nemam potrebu za botoksom niti filerima - zaključila je glumica.

SAD JE DRUKČIJE Salmi Hayek nisu dali da snima komedije: 'Bila sam seksi pa uz to nisam smjela biti i smiješna'

Hayek opisuje biljku koja 'raste svuda oko nas', pritom misli na Južnu Ameriku iz koje i sama potječe, jer biljka prirodno u Europi ne raste. Izgledom podsjeća na paprat, a ima i halucinogena svojstva i proizvodi od nje prodaju se i u Hrvatskoj.

Osim glume, Hayek vodi svoju producentsku tvrtku Ventanarosa. Ona je suosnivačica Cooler Cleansea, marke kojoj se često pripisuje da je Amerikance navukla na zeleni sok, a prije četiri godine Hayek je stvorila Nuance, sveobuhvatnu kolekciju za njegu kože, kosu i šminku inspiriranu bakinim režimom ljepote.

- Moja me baka od malih nogu učila kako njegovati kožu. Kad smo odrastali, ljudi bi spalili sjeme voća koje se zove Mamey. Kod nas ga nema, a uz ulje ga stavljate u trepavice, da vam rastu duže. Koristimo ga i na kosi - izjavila je Salma. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 2024 24.04.2023.

    Predivna ! Rijetke imaju takvu sreću. U zadnjem filmu Magic Mika je bila nevjerojatna.

  • 24.04.2023.

    Ona, Belluci, Eva Mendes...ajmo reci da su od rijetkih javnih zena koje jako lijepo stare, prirodno. I jos uvijek su hot.

  • bree77 24.04.2023.

    već joj dali 60....strava...

Komentiraj...
Vidi sve komentare