To je to što me zanima!

I ona će mijenjati spol: Miley sad želi postati Mylo Cyrus

Pjevačica je nedavno priznala da je biseksualka i da je u vezi s djevojkom. Roditelji je podupiru u namjeri da postane muškarac. S operacijama počinje krajem srpnja
Vidi originalni članak

Čujem da ću uskoro postati otac još jednog sina. Samo želim da moja kći bude sretna s onim što jest, rekao je u intervjuu Billy Ray Cyrus ( 53), otac pjevačice Miley (22). Potvrdio je tako glasine da ona želi postati on, odnosno da želi promijeniti spol.

- Ne mogu govoriti o detaljima, no Mileyna će odluka biti vrlo kontroverzna. Kao obitelj, mi smo spremni na sve posljedice - rekao je Billy Ray.

Pjevačica koja je karijeru započela kao glumica u Disneyevoj seriji 'Hannah Montana' u posljednje dvije godine ne prestaje šokirati javnost svojim ponašanjem, no čini se da je promjena spola nešto o čemu ozbiljno razmišlja. Navodno će s operacijama početi krajem srpnja. Miley je prvo šokirala svojim provokativnim plesom na dodjeli MTV-jevih videonagrada 2013., a lani je priznala da je biseksualka.

- Mojoj je majci bilo jako teško prihvatiti činjenicu da me privlače žene jednako kao i muškarci. Mislila je da će me ljudi osuđivati i da ću ići u pakao. No prihvatila me - rekla je Miley, koja je odnedavno u vezi s manekenkom Stellom Maxwell (24). 

Na Instagramu je Miley prije tjedan dana pokrenula kampanju za prava transseksualnih osoba, u kojoj predstavlja mlade iz cijelog svijeta. Na Twitteru je poduprla Caitlyn Jenner, koja je promijenila spol sa 65 godina, ali službeno nije potvrdila da će i ona to napraviti.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • user_48540 24.06.2015.

    bolje nek promjeni glavu za teleću. možda bude šta pametnija!

  • slut_69 23.06.2015.

    24sata sad objavljuje i internet viceve i glasine s trac stranica pod vijesti? Dno "novinarstva".

  • slut_69 23.06.2015.

    Ima dobruuuu curu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare