To je to što me zanima!

I one vole Lanu: Ovako bakice pjevaju hit 'Kim Kardashian'

Osim što se pjesma Lane Jurčević uglas pjeva na njezinim koncertima, fanovi se javljaju sa snimkama na kojima plešu uz njezin ljetni hit, a ispod njih stavljaju popularni hešteg '#TvojaKimK'
Vidi originalni članak

Zahvaljujući Laninoj pjesmi 'Kim Kardashian' Hrvatsku trese 'Kimomanija. Pjesma je postala ljetni hit, a u samo 40 dana spot je prikupio više od 4 milijuna pregleda.

Osim što se hit Lane Jurčević uglas pjeva na njezinim koncertima, brojni obožavatelji svakodnevno se javljaju sa zanimljivim snimkama na kojima plešu uz 'Kim Kardashian', a ispod njih stavljaju popularni hešteg '#TvojaKimK'.

Tako su video već snimile i na Instagramu podijelile slovenske plesačice, supruga poznatog nogometaša Marta Fernandes, dečki na viličaru i mnogi drugi. Ipak, najzanimljivija je zasigurno posljednja obrada Lanine pjesme.

'Kim Kardashian' su obradile simpatične bakice iz Pjevačkog društva Novi Zagreb. Lani su poručile da obožavaju njezine pjesme, a za Kim su pitale: 'To je ona crnka s velikom guzom?'.

- Ajme!! One su hit, a ne ja! Ako je nečija baka ovdje, nek mi se javi, voljela bih je upoznat. Obožavam!! Sve znaju napamet - napisala je Lana ispod snimke.

Da je ovo još jedno Lanino 'Ludo ljeto' dokazuje činjenica da mladu pjevačicu ovog ljeta očekuju brojni angažmani diljem obale.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare