To je to što me zanima!

I poznate Hrvatice imaju problema s celulitom...

Većina zvijezda se previše ne zabrinjava zbog nakupina koje podsjećaju na narančinu koru. Nikolina Pišek ni Snježana Mehun ga ipak nemaju
Vidi originalni članak

Prije nekoliko godina televizijska voditeljica Nikolina Pišek željela se riješiti masnih naslaga ispod stražnjice kirurškim putem. Tražila je od doktora da joj laserskom lipolizom odstrani “masnoću” koja joj je smetala. Ipak, na zahvat nije otišla jer ju je estetski kirurg Siniša Glumičić uvjerio da joj to zaista nije potrebno.
- Neću reći da nemam celulita jer ga svaka žena ima, ali nije vidljiv i nije kritičan - rekla je Nikolina Pišek i dodaje kako je najbolji recept truditi se biti fit.
- Obožavam vježbati i svakodnevno sam u teretani - objašnjava Nikolina, koja bi odmah otišla na liposukciju u slučaju kritičnih celulitnih naslaga. Rijetke su one koje kažu da svoj celulit vole, kao što to tvrdi na svome blogu Lana Jurčević. Nitko za sada nije vidio njezin celulit koji jednostavno obožava.
- Ja fakat volim svoj celulit. Volim ga iskreno jer najljepše što imate za pokazati drugima nije ono što nosite na sebi, nego u sebi - tvrdi Lana. Slično misli i manekenka Aleksandra Grdić.
- Žena koja je lijepa, lijepa je i s malo celulita. Nije to ništa strašno i ne zabrinjavam se zbog toga - kaže Aleks, koju su prije nekoliko godina kritizirali zbog revije donjeg rublja na kojoj su sve djevojke imale masne naslage i “narančinu koru”.
- Pa nije to nikakav bauk - kaže Aleks. Pazi da joj celulit ne postane preuočljiv. Vježba, odlazi na anticelulitne tretmane i svaki dan natašte popije tri žlice maslinova ulja. Posljednja u nizu koju su “uhvatili” s celulitom je Nevena Rendelli.
- Koja je to vijest da imam celulit? To je vijest? Imam celulit i što sad - zaključila je iskreno voditeljica.

MODNI MAČAK: CELULIT 'SPREMITE' U MREŽASTE ČARAPE
U trudnoći sam dobila 35 kilograma. Riješila sam ih se u mjesec dana, a celulit nisam dobila, kaže Snješka, koja ni danas nema problema s time. To je i dokazala prošle godine kad je na Zrću svoju stražnjicu pokazala u tangicama. Modni Mačak kaže da postoje trikovi kako sakriti celulit. Kaže da je celulit manje vidljiv ako se noge namažu kremom za tamnjenje. Dodaje da se celulit može sakriti i mrežastim čarapama boje kože.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • gljivaludara 14.07.2008.

    Tko da manekenki da nosi reviju obucena u tangu s toliko celulita i s takvim tijelom (koje nije vidjelo teretan jaaaako dugo)?????Za ostale tj. zene koje ne zaraduju od svog izgleda, nema veze imaju li celulit. Imam ga i ja i mamu mu ne skida se tako lako.

  • sussi 13.07.2008.

    ma koja to žena nema celulita da mi je znati, a što je to tako problem taj celulit, pa to je sve normalno. Zašto ga to ne bi imale poznate Hrvatice pa ko su one , obične žene.

  • user_24531 13.07.2008.

    Naslov članka je:I poznate Hrvatice imaju problema s celulitom, a u foto galeriji kim, sharon stone, otkad su one Hrvatice???

Komentiraj...
Vidi sve komentare