To je to što me zanima!

I s 80 godina Sophia Loren je prava vladarica crvenog tepiha

Na partyju u Njemačkoj u pripijenoj crvenoj haljini vremešna oskarovka istaknula je utegnuti struk i dekolte. Kad se pojavila svi su pljeskali i bili potpuno oduševljeni
Vidi originalni članak

Talijanska diva bila je u Njemačkoj na otvorenju salona luksuznog namještaja DeRucci. Na partyju koji su organizirali bile su mnoge poznate osobe, mahom puno mlađe od nje, no glavna zvijezda na crvenom tepihu ipak je bila Sophia Loren (80).

Loren je odjenula pripijenu crvenu haljinu s kristalićima. Nije propustila istaknuti utegnuti struk, a ni dekolte. Kad se pojavila, okupljeni su glasno zapljeskali. Nitko nije mogao sakriti oduševljenje kad je prošetala i cijelom događaju udahnula dašak onog starog holivudskog glamura.

Iako ima 80 godina, Sophia je nedavno uvrštena u top deset najseksi žena svih vremena. Dok je tek počinjala glumačku karijeru govorili su joj da nije lijepa, da joj je nos predugačak i usnice prevelike. Oskarovka ih nije slušala, kaže da je kritike nisu čak ni povrijedile jer je sama znala bolje.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Dream33 21.01.2015.

    a jesu se doktori na radili na njoj....plastika ciji čuda. ..žene budite prirodne

  • Moslavka 21.01.2015.

    Joj ljudi nemojte. Kada mi budemo imali 80, bude stap, kolica. Prednost ovih zvijezda je da imaju dosta novaca i tu i tamo si malo pomognu sa jednim zahvatom, mozda jos malo. Ne brinu kaj buju djecici skuhali, dali im djecica imaju posel pa im pomagaj. Imaju oni potpuno drugaciji zivit sto si mi ostali nemozemo ni zamisliti. Svejedno, baba se dobro drzi.

  • TINA77_2 20.01.2015.

    Koja kraljica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare