To je to što me zanima!

I. Šimunović u zadnjem je SMS-u poručila: Volim vas

BILA JE PUNA DUHA: Slikarica Izabela Šimunović u ponedjeljak je umrla od raka. Posljednja želja bila je da joj na pogreb dođe samo uža obitelj
Vidi originalni članak

Slikarica Izabela Šimunović (39) pet godina borila se za život. No bitku s tumorom na lijevom sinusu izgubila je u ponedjeljak u zagrebačkom Domu za starije i nemoćne osobe Godan na Srebrnjaku. Iako je bila prikovana za krevet i trpjela velike bolove, Izabela nije zaboravila na prijatelje. U svom posljednjem SMS-u zamolila ih je da joj i dalje pišu riječi potpore. Izabela više nije imala snage odgovarati jer je i najmanji pokret bio jako bolan. Poruku je završila riječima “volim vas”. Bliski prijatelji te oni koji su je kratko poznavali kažu da je poruka dokaz Izabeline snažne energije i nevjerojatnog optimizma i hrabrosti. Posljednja želja preminule slikarice bila je da joj na pogreb dođe samo uža obitelj i veliki prijatelji.
- Bila je čudesna žena - tužno je rekao redatelj Krešimir Dolenčić (48), s kojim je slikarica sedam godina bila u ljubavnoj vezi, a par je prekinuo prije deset godina. Prijateljica Severina Vučković (37) u veljači je na izložbi njezinih djela u Muzeju grada Zagreba kupila sliku kako bi joj pomogla jer je zarada bila namijenjena njezinu liječenju.
- Ovo je trebalo biti otvorenje izložbe, a sad je komemoracija - rekla je u srijedu Izabelina krsna kuma Dubravka Babić. Dijelom novca od izložbe 'Likovni umjetnici za Izabelu' u Hrvatskom društvu likovnih umjetnika bit će osnovana zaklada za pomoć mladim umjetnicima.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • skolic3 31.03.2010.

    @sprinterica-hvala ti na pojašnjenju,stvarno nisam kužio stvar

  • 31.03.2010.

    pocivala u miru... laka joj zemljica.

  • razumni...not 31.03.2010.

    cuo sam o njoj par puta i zao mi ju je,al iskreno kolko je nama bliskih ljudi umrlo pa niko o tom ne pise,iskreno najvise zalim obitelj jer njima nemoze pomoc nikakav komentar na ovom forumu R.I.P pocivaj u miru

Komentiraj...
Vidi sve komentare