To je to što me zanima!

I službeno je: Heidi Klum je podnijela zahtjev za rastavu

Klum traži skrbništvo nad njihovo četvero djece s tim da bi Seal imao pravo posjete djeci. Par je u braku bio sedam godina. Prije tri mjeseca objavili su da se rastaju
Vidi originalni članak

Tri mjeseca nakon što su objavili da se rastaju poslije sedam godina braka, Heidi Klum (38) predala je zahtjev za rastavom braka od Seala (49). U zahtjevu kao razloge navodi nepomirljive razlike, a predala ga je u petak poslijepodne u Los Angelesu. Klum traži i skrbništvo nad njihovo četvero djece, Leni (7), Henry (6), Johan (5) i Lou (2) s tim da bi Seal imao pravo posjete djeci. Želi maknuti i Sealovo prezime, Samuel, koje je dodala svom, iako je zbog karijere i dalje koristila Klum. 

- Nakon što smo uživali u sedam predivnih godina ljubavi, poslije dugo razmišljanja, ipak smo odlučili da će svatko krenuti svojim putem. I dalje ćemo jedno drugo poštovati i voljeti bez obzira na sve - izjavio je par prilikom objave o kraju njihovog zajedničkog života. 

Par se vjenčao u Meksiku 2005. godine, a da problemi u njihovom braku postoje, počelo se šuškati kad su prestali nositi vjenčano prstenje. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • rapiat 08.04.2012.

    Brakovi koji traju neko duže vrijeme su stvarno postali rijetkost. Ili ljudi ulaze u brak prebrzo (a da se pritom nisu dovoljno upoznali) ili dižu ruke od prvog problema koji naiđe čim stupe u brak.

  • mila 19 08.04.2012.

    da su bile predivne pretvorile bi se u 37 ali sve je to gluma...žalibože jadne dice:što bijele,kafene,mješane...

  • MajaDoJaja 07.04.2012.

    A za njih sam baš nekako vjerovala da će uspjeti...izgledali su jako zaljubljeno, al eto...Izgleda da su parovi (ne samo ovi slavni nego i svi drugi) koji ostanu zajedno postali tolika rijetkost, da će ih uskoro početi izlagati u muzejima....pa gdje je nestala ljubav, šta je s nama ljudima???

Komentiraj...
Vidi sve komentare