To je to što me zanima!

I stric 'opleo' po Meghan: Ona je prepotentna i bahata žena...

Meghan se dignula na društvenoj ljestvici i ostavila nas iza sebe. To se dogodi kad dolazite iz radničke obitelji pa imate kompleks manje vrijednosti, kaže Mike
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (38) u kraljevskoj obitelji poznata je kao ona koja voli kršiti pravila, ali ne kotira baš dobro ni među vlastitim članovima obitelji. Nakon što se zakačila s ocem Thomasom (75) i polusestrom, Meghan se osamila i sada u svoju obitelj ubraja samo rođake svog supruga Harryja (35) i svoju majku Doriju (63).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada se oglasio i Meghanin stric Mike Markle (80), bivši utjecajni američki diplomat. Obrušio se na svoju nećakinju i rekao kako se ponaša kao diva zato što ju je njezin otac, kojeg se sad odriče, tretirao kao princezu. Mike smatra da je vojvotkinja razmažena, prepotentna i prije svega bahata žena koja svojim ponašanjem pokazuje koliko je nedorasla ulozi u kojoj se našla, piše Daily Mail

- Meghan se dignula na društvenoj ljestvici i ostavila nas iza sebe. To se dogodi kad dolazite iz radničke obitelji pa imate kompleks manje vrijednosti. Ona se očajnički želi uzdignuti više od svoje obitelji - rekao je.

VOLI KRŠITI PRAVILA Vojvotkinji Meghan ne daju državljanstvo da ne bi glasala?

Također, Mike je vojvotkinji preko veze sredio i njezino stažiranje u Argentini kojim se ponosi. Zahvaljujući svojem utjecaju mogao je pomoći nećakinji da postane američka političarka, što je kao mlada djevojka željela. Priznao je kako cijela obitelj oduvijek zna da je Meghan razmažena i tvrdoglava osoba koja uvijek zahtijeva da sve bude po njezinom. Zbog toga ga ne čude šuškanja o njezinoj zavadi s Kate Middleton (37).

Dodao je i kako je vojvotkinja nezrela unatoč svojim godinama te da tu nema pomoći. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 28.11.2019.

    Ima neki zlobni i neiskreni pogled.Nije uopce simpaticna kao Kate.

  • 28.11.2019.

    Da je to tako kao sto sva ta njena jadna familija tvrdi,nebi oni svakih 15 dana kmecali po novinama o tome vec bi je se klonili.

  • 27.11.2019.

    Nema pomoći toj njenoj obitelji, sramotno se ponašaju. Da mi je blizak član obitelji najgori na svijetu, nikada javno ne bih o tome progovarala. Zli i jalni su, progovaraju samo o sebi...podrška Meghan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare