To je to što me zanima!

I u uprljanoj majici Elen Rivas je glamurozna i izrazito seksi

Proslavila se pozirajući u rublju. Kreatori su je hvalili da grudima idealno ispunjuje košarice. Čak i na uskrsnim praznicima pozornost je privlačila bujnim grudima
Vidi originalni članak

Bivša zaručnica britanskog nogometaša Franka Lamparda proslavila se pozirajući u rublju. Kreatori su je hvalili da grudima idealno ispunjuje košarice. Elen Rivas uskrsne je blagdane provela u rodnoj Barceloni, gdje je također privlačila pozornost grudima. Ponosno je hodala u uprljanoj majici da su mnogi mislili da nosi ekscentrični model. Ipak, riječ je bila o sladoledu.

Zadovoljna šopingom mama Elen kćeri je odvela na sladoled

Lampard ju je prevario, nakon čega ga je ostavila iako ima dvije kćeri s njim. Elen ih je nakon kupnje počastila sladoledom.

Mlađa kći shvatila je da mami na bijeloj majici nedostaje crtež

Šestogodišnja Luna sladoled je jela sama, a trogodišnjoj Isli trebala je pomoć. Mami je 'zahvalila' stisnuvši joj sladoled na grudi.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Roozha 28.04.2011.

    Haha, cure niste ni vi nista ljepse ujutro, pogledajte se malo bolje, nece ni jedna na ulicu ovakva izac to je 100% sigurno, prvo ide fasada a onda se ide po kruh i na kavicu hahah :) a ona je poznata i puca joj k, sta sad. Nije ona kriva sto su nasi novinari debilceki pa uz slike najobicnije setnje stave ovakve senzacionalne naslove hahahah.. inace, ten joj je dobar, zenska je zgodna, to sto je blijeda malo, tako svi izgledamo bez makeupa

  • LAKU NOĆ 27.04.2011.

    A što je tu glamur i seksi,mislim ona izgleda kao da je umrla a majica kao da se nešto posralo ahah,što sve neće staviti u novine:)

  • mm8 27.04.2011.

    uz dobrog visažistu cure moje nema nam kraja!!! (gledajte iz priloženog)

Komentiraj...
Vidi sve komentare