To je to što me zanima!

I vi s djecom šetate polugoli, zar ne? Pa svaka majka to radi

Za šetnju s kćeri North, Kim Kardashian imala je crne hlače, majicu s izrezom do pupka i sako. Grudnjak, naravno, nije imala. Grudi su joj bježale na sve strane
Vidi originalni članak

Da je riječ o kojoj god drugoj ženi, nekome bi možda moglo pasti na pamet da je htjela biti praktična pa da grudnjak nije odjenula kako bi djetetu mogla jednostavnije dati 'papati'. To bi i bilo moguće da je riječ o doslovno bilo kome osim Kim Kardashian (33). Jer za Kim, ni jedan preduboki dekolte i ni jedna šetnja bez grudnjaka nema praktičnu narav, svaka takva kombinacija služi samo za provociranje i samopromociju. 

I tako je Kim ponovno provocirala dok je sa kćerkicom North šetala ulicama New Yorka. Starleta je, naime, na sebi imala crne hlače, majicu s izrezom do pupka i sako. Grudnjak, naravno, nije imala. Grudi su joj bježale na sve strane pa ih je morala obuzdavati rukama. Pridržavala je sako i bujno poprsje kako ne bi pokazala previše. 

Nakon što je prošetala s malenom North, Kim je u istom outfitu otišla na ručak u restoran sa sestrom Kourtney (35). U trapericama i košulji, Kourtney je bila jedva primjetna pokraj razgolićene i našminkane Kim. 

Idi na 24sata

Komentari 135

  • Galeb i ja 08.07.2014.

    Ne pricaj gluposti.

  • Grgurica 19.06.2014.

    tesko-je-zaradit-lovu-pa-ova-i-nije-lase-sebi-radi-reklamu-a-nama-oci

  • AntonTrdić 18.06.2014.

    to je hit opcito , samo se ceka kad ce kod nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare