To je to što me zanima!

I vojvotkinja ima probleme: Pretvaramo se da je sve sjajno

Ne postoje pravila, nema dobrog i lošeg, jednostavno morate dati sve od sebe. Mnoge majke, pa i ja, zbog toga se suočavaju s manjkom samopouzdanja, priznala je
Vidi originalni članak

Supruga britanskog princa Williama (34), Kate Middleton (34), otvorila je dušu za jedan britanski časopis i u iskrenom intervjuu govorila o majčinstvu i teškoćama s kojima se susreće otkako je rodila.

 - Biti majka mi je divno iskustvo, ali to je i ogroman izazov, čak i za mene koja imam veliku pomoć i podršku velikog broja ljudi, što većina majki ipak nema. Ne postoje pravila, nema dobrog i lošeg, jednostavno morate dati sve od sebe. Mnoge majke, pa i ja, zbog toga se suočavaju s manjkom samopouzdanja - priznala je Kate.

S druge strane, vojvotkinja od Cambridgea, otvoreno je progovorila i o postporođajnoj depresiji, za koju smatra da je često izazivaju prevelika očekivanja koja sami sebi namećemo.

- Nameće nam se pritisak da budemo savršeni roditelji, i mi se pretvaramo da je sve savršeno. Nije dobro pričati o majčinstvu samo kao o predivnoj stvari, moramo pričati i o onoj drugoj strani majčinstva. To što ste potražili pomoć nije znak slabosti - zaključila je Kate,

Inače, krajem prošle godine počelo se šuškati da princ i njegova supruga čekaju treće dijete. Par već ima trogodišnjeg sina Georgea i jednogodišnju kćerkicu Charlotte.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Jersey 02.04.2017.

    Ne seri

  • Sjajna25 28.03.2017.

    Svi su oni ipak samo ljudi sa svojim dobrim i lošim danima.

  • 27.03.2017.

    Nemogu virovat citajuci komentare....sama Kate je rekla da uz svu pomoc oko dice ima teskih trenutaka sa dicom...i sve sta je rekla stoji....bez obzira sta ima svu pomoc prvenstveno su njih dvoje roditelji te djece i ona ko i svaka druga zena nakon poroda prolazi hormonalne promjene i cudesa....navale placa i bjesa...i sama kaze kako je tek nekome ko nema podrsku....budite realni....svi smo mi navodno jaki i hrabri za javnost...doma sve ludi u nekim momentima :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare