To je to što me zanima!

Iako bolestan, Halid Bešlić odbio pjevati na playback

Zvijezde Hit Recordsa nastupile su u nedjelju u prepunom zagrebačkom Domu sportova. Halid je imao problema sa grlom, a Škoru su boljela leđa
Vidi originalni članak

Nisam baš dobro, onako sam, vrijeme je nekako čudno, požalio se Halid Bešlić (56). Unatoč prehlađenim glasnicama, publici je nastojao, kaže, ipak dati sve od sebe. Halid je preksinoć s kolegama iz Hit Recordsa nastupao u prepunom zagrebačkom Domu sportova.
- Blagdane ću provesti s obitelji u Sarajevu. Nastupam još samo za Novu godinu, tako da se mogu cijeli mjesec odmarati. Moram izliječiti grlo, umoran sam - rekao je bosanski pjevač.
Zaželio je svima sretan Božić, a posebno se veseli blagdanima jer mu tada supruga Seida sprema omiljene bosanske delicije. Halid je nastupom u Domu sportova i ovaj put spremno podignuo publiku na noge.
- Ma ja ne mogu uživati u blagdanima jer iz dana u dan moram ići na gaže. Nastojat ću pronaći nešto slobodnog vremena za sebe i obitelj - rekla je Neda Ukraden (59). Bilo joj je neugodno fotografirati se prije nego što se odjenula u kožnati komplet za pozornicu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MiHe1990 22.12.2009.

    Joj pa šta ste tako zlobni... I većina vas će se nazvat katolicima.. Zašto Halid nebi proslavio Božić? Ne zaboravite da oni poštuju Krista.. A Božić je blagdan zajedništva. Slušali ga mi ili ne, Halid je vrhunski pjevač.. A to je pokazao i ovim svojim činom! odbio je playback.. koja bi to druga \"zvijezda\" napravila? Halide, puno sreće!

  • bellaUna 22.12.2009.

    ajoj, sitnih duša, pa mislio je na onih par dana oko NG! Uostalom, zašto i on ne bi proslavio Božić! Kad odem u Bosnu za vrijeme Bajrama i meni je blagdan, odnosno kad sam u Hrv u vrijeme Božića i meni je blagdan iako nisam islamske vjeroispovijesti, odnosno iako sam ateist! Sigurno ima prijatelja katolika u Sa pa ode na večeru, ručak, kolače, čestita se, popije se, zapjeva se, to je point blagdana-vrijeme provesti međ\' dragim ljudima u miru i ljubavi! Pogotovo u ova vremena kad smo svi otuđeni!

  • ivan74 22.12.2009.

    Imam srecu sto imam susjeda Miju pa kad idem na WC pjeva i Beslic i ostala gamad''za bolju probavu''.Tak da u takvim glupostima doista neprimjecujem razliku playback i uzivo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare