To je to što me zanima!

Iako bolestan, M. Douglas po kiši vodi kćer u školu...

Iako ima rak grla i ide na kemoterapije, Michael Douglas ispijena izgleda po najvećoj kiši odveo je kćer u školu, poljubio ju je i zaputio se prema kući
Vidi originalni članak

Glumcu su u kolovozu liječnici otkrili rak grla. Michael Douglas (66) kaže da je prošao pola tretmana zračenja i kemoterapija. Iako je optimističan i pun nade, misli da mu više nitko ne može pomoći. Ispijena izgleda prošetao se ulicama New Yorka držeći za ruku kćer Carys (7). Po najvećoj kiši odveo je djevojčicu u školu, poljubio ju i zaputio se prema kući. Njegova supruga Catherine Zeta Jones (40) izjavila je da će mu biti najveća potpora jer je ipak on obiteljska 'stijena'. Iako je donedavno živio na Bahamima, u New York se preselio zbog sina Dylana (10), koji je dijete s posebnim potrebama. Catherine je nedavno ukorila liječnike koji, kaže, nisu na vrijeme otkrili da joj je suprug teško bolestan.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • samson73 28.09.2010.

    zašto ne?...pa bolje jeda bude aktivan i sa svojom djecom, ima više šanse za ozdravljenje što mu želim od srca nego da doma leži, pada u depresiju i čeka.- samo naprijed, bori se!!!

  • _Malibu_ 28.09.2010.

    Eto, ni svjetski poznati liječnici u najboljim klinikama nisu mu mogli nać rak dok mu već nije bio u četvrtom stadiju. Gledala sam njegov intervju dok je to govorio. Pa to je stvarno da se čovijek zapita, jel to stvarno oni rade aljkav posao il je sudbina zaista tako okrutna....

  • Determinator 28.09.2010.

    Šta bi trebao?! Sjest, plakat i čekat da umre???! Do zadnjeg svjesnog trena treba poklanjati pažnju okolini i primati je od okoline. Nije čovjek čovjek da bi umro kao pas povučen u osamu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare