To je to što me zanima!

Iako se fotografirala polugola fanovi joj 'popljuvali' novi singl

Geri se pripremala za nastup u The Footy Showu gdje je predstavila svoj novi singl 'Half Of Me'. Nije dobila dobre komentare na svoju novu pjesmu nakon duge pauze
Vidi originalni članak

Nakon što je ranije ove godine svojim pratiteljima na Twitteru pokazala da u glazbenom studiju pjeva samo u grudnjaku, Geri Halliwell (41) sada je objavila još jednu sliku sebe u donjem rublju. Bivša spajsica, koja se trenutačno nalazi u Australiji, s obožavateljima je podijelila fotografiju na kojoj glača u grudnjaku. 

Geri se pripremala za nastup u The Footy Showu gdje je predstavila svoj novi singl 'Half Of Me', koji joj je prvi nakon osam godina pauze. Oni koji su slušali njezinu izvedbu, nastup su komentirali na Twitteru i YouTubeu. Pjevačicu nisu poštedjeli. 

- Geri, sve je krenulo nizbrdo poslije 'It's Raining Men'. Sad se samo polako utapaš - jedan je od komentara na Gerin novi singl. Tijekom solo karijere četiri singla bila su joj broj jedan na ljestvici TOP 10 singlova. 

'Ginger Spice' se vraća glazbi, u listopadu će izdati novi singl 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • dvorska luda 05.10.2013.

    joj pjesma joj je zbilja koma

  • delphinka20 04.10.2013.

    nekad je bila prekrasna, al godine joj ne idu u prilog...i puno ljepša je bila s oblinama, nego sad tak mršava, ber se meni tak čini...

  • chelseaMG 04.10.2013.

    ipak seks ne prodaje baš sve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare