To je to što me zanima!

Ian McKellen: Je li mi Oscar izmaknuo zato što sam gay?

Usred skandala zbog manjka afroameričkih glumaca među nominiranima za Oscara, McKellen je odlučio progovoriti o drugoj vrsti diskriminacije u Hollywoodu
Vidi originalni članak

Ni jedan deklarirani homoseksualac nikad nije osvojio Oscar. Pitam se je li to samo slučajnost ili ipak predrasuda, kaže britanski glumac. Dodaje da ga Tom Hanks, Philip Seymour Hoffman i Sean Penn nisu zadivili kad su dobili prestižnu nagardu igrajući gay muškarca.

- Zašto je ja nisam dobio kad sam igrao heteroseksualca - zapitao se Ian McKellen (76), koji je dosad dvaput bio nominiran.

Američku akademiju filmskih umjetnosti i znanosti trenutno potresa skandal zbog manja nominacija glumaca koji nisu bijelci. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • progresivac 28.02.2016.

    Zašto nikad Uršula Raukar nije nominirana za Oscara. Jeli to zato šta je antifašistkinja pa je zbog toga diskriminirana? Srami se Hollywood. Iz bojkota više neću gledat vaše filmove nego samo one iz Bollywooda.

  • ajoj1 30.01.2016.

    hahaha, "potresa skandal". jako tesko da je prosvjed zene will smitha i jednog poluamaterskog redatelja "skandal" sam will smith je rekao da bi isao na dodjelu, ali mu je bezveze da ne podrzi zenu

  • KANIBAL24h 27.01.2016.

    to ti je bila jedina sansa da ga dobijes po meni

Komentiraj...
Vidi sve komentare