To je to što me zanima!

Zlatan na Sanremu stupao uz narodnjački hit, 'bocnula' ga odmah Nina Badrić: Koji baja!

Švedski napadač na scenu je izašao uz stihove pjesme 'Jutro je' od srpske pjevačice Nade Topčagić. To je oduševilo i Ninu Badrić koja je na Instagramu podijelila urnebesnu snimku
Vidi originalni članak

Nogometaš Milana Zlatan Ibrahimović (39) oduševio je na festivalu u Sanremu koji se tradicionalno održava svake godine i postao je svojevrsni simbol Italije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Švedski napadač na scenu je izašao uz stihove pjesme 'Jutro je' od srpske pjevačice Nade Topčagić (67).

To je oduševilo i Ninu Badrić (48) koja je na Instagramu podijelila urnebesnu snimku napisavši 'Koji baja'.

Izbor organizatora oko pjesme nije bio slučajan jer je Ibrahimović povodom 500. i 501. gola u klupskoj profesionalnoj karijeri na društvenim mrežama objavio video u kojem se veseli upravo uz pjesme spomenute pjevačice. 

'JUTRO JE' Zlatan voditelj Sanrema: Izašao je na binu uz narodnjački hit!

- Ne znam što bih rekla. Fascinirana sam i presretna. U svoj ovoj tuzi, ovo je jedna svjetla točka. Voljela bih ga upoznati, iako sam svojevremeno upoznala njegovog oca, ali to je duga priča. Ponosna sam na uspjeh sportaša i živjeli nam oni 100 godina. Ibrahimoviću, svaka čast za izbor pjesme, ljubi te Nadica - rekla je Topčagić za portal Nova.rs početkom veljače.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • ivanbeograd 06.03.2021.

    Zašto napadate Ninu? pa baš lep gest.Nemojte više živeti u prošlosti.Nina Vrhunska pevačica Zlatan vrhunski sportista.Zar je bitno koje su vee i nacije?

  • 05.03.2021.

    Isti ti narodnjaci drmali 90tih.. uzas

  • zico cane corso 04.03.2021.

    Zlatan je CAR pozna ga ceo svjet .Nina ti si pjevaljka ko te zna izvan HR BiH SRB kao nogometas najbolji  biti na festivalu tvoje struke je cast i da im pokaze da smo mi svi sa balkana kao i TI . ovo ti nije trebao pjevaj i borise da prezivis on ima koliko hoce za cjeli zivot

Komentiraj...
Vidi sve komentare