To je to što me zanima!

Ida i Nevena na partyju pokazale da se vole ljubiti

Nakon Dore 2009. voditeljice Ida Prester i Nevena Rendeli neprestano su se mazile sa dečkima. Svog dragog na Doru je povela i Snježana Mehun
Vidi originalni članak

U hotelu Imperijal “ispali” izvođači poharali su švedski stol. Glavne zavodnice bile su razgolićene feminnemke te Marta Kuljiš. Mirko Fodor nakon izvijanja u ritmu latino glazbe “pobjegao” je na romsku glazbu. Dok su svi komentirali  pobjednike Igora Cukrova i Andreu Šušnjaru, on je u VIP dijelu uživao u kavijaru. Pažnju gostiju privlačio je Čager Zoc. Proglasili su ga dvorskom ludom.
- Moram si vratiti samopouzdanje - kazao je izvođač hita “Ritam da se ritam”. Nevena Rendeli ljubila se s dečkom Marijanom Bračuljem, kao i zaljubljena Ida Prester sa svojim Davorom.
Na party nakon Dore stigla je i Snježana Mehun s dečkom i manekenom Mihaelom Galekovićem. U vrtoglavim potpeticama komentirala je okupljene s Modnim Mačkom. Nakon što su pojeli hranu, nahrlili su u Hemingway. Na ulazu je “redarila” stilistica Marija Cvitanović. Supruga Igora nije bilo. Ne ispuštajući cigaretu iz ruke i čašu, nije se micala s vrata.

STILISTICI MARIJI GOSTI MAZILI KRZNO
Marija Cvitanović za Hemingway se ogrnula krzenim ovratnikom. Ponosno ga je pokazivala, a gosti su ga s divljenjem mazili. Čagera Zoca prozvali su dvorskom ludom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • trešnja 02.03.2009.

    Zašto ljudi žive u \"oblacima\"...ovo je sve umjetna roba,od izgleda do ponašanja!

  • rada čokolada 02.03.2009.

    Ajme događaja! Kao veliki spektakl,a u tekstu se spominje 99% imena za koje nikad nisam čula...Jesu to sve pjevači ili...!?

  • asus051 01.03.2009.

    pojeo bih ja mehunku ali samo sa sladoledom od kikirikija

Komentiraj...
Vidi sve komentare