To je to što me zanima!

Idila: Maris i Boris zajedno provode prekrasne trenutke

Maro provede noć u Janinoj sobi. Ujutro želi saznati zašto je, i u kakvoj vezi ona s Martinom. Jana ga uvjerava da se spetljala s Martinom da bi njega spasila iz logora
Vidi originalni članak

Maris i Boris proveli su noć zajedno, no njihovu idilu ujutro prekida Sonja, koja s nalogom dolazi uhititi Borisa. Na putu prema zatvoru, Boris sretne Dživa koji je oduševljen razvojem događaja te se slavodobitno vraća u Vilu Menčetić, gdje ga dočeka hladan tuš – Maris, slomljena nakon Borisovog odlaska, inzistira na razvodu i ne želi Dživa u svojoj kući. 

Maro provede noć u Janinoj sobi. Ujutro želi napokon saznati zašto je, i u kakvoj vezi ona s Martinom. Jana ga uvjerava da se spetljala s Martinom da bi njega spasila iz logora, a prešućuje prave razloge. Maro joj povjeruje i ona mu još malo poraste u očima. Janu ponese bliskost među njima i krene ga poljubiti, no prekida ih Martin koji ne misli tako lako odustati od Jane. Bijesan što ju je zatekao s Marom, Martin napada Janu. Maro staje u njenu obranu, na što mu Martin zaprijeti pištoljem. Ipak, Maro se ne da zastrašiti i otjera Martina. Jana i Maro su pod dojmom Martinovog napada, što Jana koristi kako bi zavela Mara, koji donekle popušta i uzvraća Jani poljupce.

Za to vrijeme, Judita se lomi da li da Maru odnese pismo, misleći da je za sve prekasno, no Maris i Magdalena je ohrabruju da to učini te ih ona odluči poslušati i odlazi iz Vile. No, presreće je Rocco koji je pokušava spriječiti da odnese pismo u kojem sve priznaje Maru i teško optužuje Rocca. Međutim, dolazi Dživo koji se suprotstavlja Roccu, uspije zaštiti Juditu te ona napokon odlazi u konobu odnijeti Maru pismo. Uskoro stiže tamo ni neznajući da će tako spriječiti Janin pokušaj vođenja ljubavi s Marom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare