To je to što me zanima!

Idris Elba kao 'Revolveraš' nas je uvjerio da je najbolji odabir

Poslije jednostavno prekrasnih vijesti da se snima jedan od najboljih knjiških serijala koji su izašli iz pera Stephena Kinga ostali smo malo sumnjičavi. No ove slike su nas oduševile
Vidi originalni članak

Sve poklonike Stephena Kinga i njegovog fenomenalnog serijala 'The Dark Tower', odnosno 'Kula tmine', kako je kod nas prevedeno, oduševila je vijest da se krenulo sa snimanjem filma prema tom djelu. Premda nije bilo u potpunosti definirano koja točno knjiga iz cijelog serijala će biti snimljena, izgleda da se krenulo s ekranizacijom 'The Gunslingera', tj. 'Revolveraša'. A kao potvrdu tih navoda, dobili smo tvitove s Elbom u već navedenoj ulozi.

Premda još uvijek nemamo slike ostalih glumaca, osim Idrisa Elbe u jednoj glavnoj ulozi, podršku mu daje i Matthew McConaughey uz Abbey Lee u ulozi Tirane, Michaela Barbierija kao Timmyja i Katheryn Winnick u neotkrivenoj ulozi.

Nakon prvotnih donekle rasističkih prigovora da su uloge podijeljene tako zbog boje kože, tj. da 'Rolanda Revolveraša' glumi Elba, a da 'Muškarca u crnom' predstavlja McConaughey, ipak moramo reći da takvim optužbama jednostavno nema mjesta u ovoj situaciji. Ne samo to, već smo duboko uvjereni da je Elba izvrstan glumac i što je još bitnije, izvrstan glumac za ovu ulogu.

Film se u kinima očekuje početkom 2017. godine, tj. 13. siječnja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • jope82 18.05.2016.

    Zanimljivo mi kako sada kao nemate protiv što crnac glumi bijelog lika (to bi bilo kao da je Jon Snow crnac - zamislite), da je drugačija situacija i da bijelac glumi crnog glavnog lika digli bi se vi i cijela SJW zajednica na noge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare