To je to što me zanima!

Igor Karačić po drugi put oženio Dušicu: Evo koja pjesma im je svirala za vrijeme prvog plesa

Par se već vjenčao sredinom lipnja 2021. godine nešto više od godinu dana od objave zaruka, a sada su su svoju ljubav ovjekovječili i crkveno te velikom proslavom
Vidi originalni članak

Rukometni reprezentativac Igor Karačić oženio se s Makedonkom Dušicom Andonovskom, a uz pjesmu 'Moja posljednja i prva ljubavi' Tereze Kesovije otplesali su svoj prvi ples.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjesmu im je otpjevala mlada bosanskohercegovačka pjevačica Ilma Karahmet, a Igor je na Instagramu podijelio mnoštvo videa i fotografija s vjenčanja.

Pjevalo se i plesao cijelu noć, a par je otplesao i na pjesmu Petra Graše 'Ako te pitaju'.

Dušica je zablistala u uskoj vjenčanici spuštenih rukava s volanima, a kombinaciju je začinila i jednostavnim nakitom, dok je Igor odabrao klasično crno odijelo.

Podsjećamo, Dušica i Igor upoznali su se dok je rukometaš igrao za makedonski Vardar u kojem je proveo sedam godina. Trenutačno igra za poljski Kielce s kojim je nedavno postao viceprvak Europe. 

LIJEPA MAKEDONKA Karačić i njegova Dušica u crkvi u Mostaru rekli sudbonosno 'da'

Par se već vjenčao sredinom lipnja 2021. godine nešto više od godinu dana od objave zaruka, a sada su su svoju ljubav ovjekovječili i crkveno. Prošle godine je vjenčanje bilo u krugu najbližih prijatelja i obitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC U SVAĐI SA ZETOM U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare