To je to što me zanima!

Igor Štimac na ljetovanje otišao bez supruge Suzane

Zimus se pisalo da se Igor i Suzana razvode te da ga je izbacila iz stana. U uvali Ždrilica se usidrio na jahti s dva prijatelja, dvije brinete i plavušom
Vidi originalni članak

Igor Štimac (41) usidrio se u uvali Ždrilca na Paklenim otocima na jahti s dva prijatelja, dvije brinete i plavušom. Dvije djevojke su se sunčale na palubi, a ostatak društva sjedio je za stolom na krmi i veselo razgovarao. Bivši “vatreni” na Hvaru se zabavljao bez supruge Suzane, baš kao i prošle godine, kad se s društvom tako “razveselio” da je jedna djevojka nasred Pjace pala na stražnjicu, a Štimac joj pomagao da ustane. Zimus se pisalo kako se Igor i Suzana razvode te da ga je ona izbacila iz stana jer joj je nakon silnih prevara “prelila čašu” njegova afera s izvjesnom pekarevom ženom. Štimac sve te napise nije komentirao, već se prve sunčane subote prošetao zagrebačkom špicom sa Suzanom pod rukom.
Njena sestra Zvjezdana rekla je kako danas 90 posto muškaraca ima ljubavnicu i da su u braku važnije neke druge stvari. Istaknula je da je Štimac dobar otac. Sin Luka te kćeri Mia i Dea danas nisu bili s njim na brodu, no zato je Štimac uživao u morskim radostima. Sjeo je na jet-ski i vozio ga uzduž i poprijeko uvale Ždrilca zadovoljno se smijući. Pritom je dolazio na nekoliko desetaka metara od obale pa su se kupači držali bliže kraja.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • kamenica 31.07.2009.

    Štimac je ok.Bože moj ,uvatili ste se njega ka da je jedini na svijetu...Brak ne štima i to je to.U svakom trećem braku nešto ne štima,i?

  • Renaldo 31.07.2009.

    Da stvarno, ko je taj Igor Štimac. I novinari o svemu vode brigu, pišu o njegovom ljetovanju bez žene, pa koga to može zanimati kad danas prosjećna obitelj s kontinenta more može vidjeti samo na prospektima.

  • dukica22 31.07.2009.

    možda mu je i suzana ljubavnica tko će znat

Komentiraj...
Vidi sve komentare