To je to što me zanima!

Igor Štimac zaveo djevojku od pekara pa se 'opekao'?

Priča se da je splitski pekar sumnjao da ga djevojka vara i pratio je, piše Večernji list. Vidio je da ulazi u auto Igora Štimca
Vidi originalni članak

Priča se da je splitski pekar sumnjao da ga djevojka vara i pratio je, piše Večernji list. Vidio je da ulazi u auto Igora Štimca (41). Zamolio je sestru, ženu nogometaša, da sve kaže Igorovoj ženi Suzani (37). Ona ga je, navodno, izbacila iz stana. Štimac se nije javljao, a njegov brat Damir odbio je komentirati. Suzana Štimac je izrazito povučena žena. Nikad nije komunicirala s medijima pa ni dok je otvarala svoju izložbu slika u Zagrebu. U braku su 18 godina. Kako piše Index.hr, on je sada u vezi s Milom Horvat.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • drug Tito_1 01.04.2009.

    ima on i dobrih osobina, a stalno se narod zabavlja s nečijom negativnošću, ko da svi nemaju smeča doma.

  • panonsko more 01.04.2009.

    I još nešto! Štimac sigurno nije svetac, a nije baš ni omiljen, ali novine prodaju samo nečije mane, o dobrim stvarima se ne piše. Kakav god da je, zaslužuje da kažem i ono dobro o njemu što znam. Splićani sigurno znaju tko je njegov prvi susjed na Bačvicama - Dječje odmaralište Crvenog križa iz Osijeka. Između Štimčevog dvorišta i odmarališta je obična, ne tako visoka žica. U jednoj je je turi 60-tak djece do 10 godina,pa zamislite kako je tu živo. Nikada se Štimac ne žali na djecu, naprotiv, ponekad posjećuje odmaralište, donese sladoled za svu djecu, karte za utakmice, druži se s djecom..., ali koga briga za to kad je važnije s kim dijeli krevet.

  • fermina 31.03.2009.

    ovaj mi je lik toliko antipatičan da je to strašno... seljačina...sirovost mu viri iz očiju.fuj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare