To je to što me zanima!

Igora Cukrova nominirali s 'nepobjedivim' Vukašinom

Svi studenti su se posebno iskazali na sinoćnjoj Gala večeri. Napokon su od produkcijskog tima počeli dobivati pjesme koje znaju i koje im 'leže'
Vidi originalni članak

Ostalo je petnaest dana do proglašenja pobjednika prve sezone showa "Operacija trijumf". Sonja je sinoć imala svoj posljednji nastup na Gala večeri. Tužna je zbog ispadanja, ali kaže da joj je ipak draže što je ispala sad, a ne u samom finalu. Priznala je i kako nikada zapravo nije imala prejaku želju za pobjedom. Posebni gosti večeri bili su Goran Karan i Aleksandra Radović. Splitski pjevač i Danijel oduševili su izvedbom "Vagabunda", ali ni to nije spriječilo publiku da nešto kasnije izviždi neprilagođenog studenta. Žiri je pohvalio sve natjecatelje, kojima je produkcija napokon odlučila davati pjesme koje im "leže". Sinoć je žiri imao posljednji radni dan i u finalu će biti samo promatrači. Aleksandar je, kao i obično, favorit publike. Gledatelje su posebno oduševili Nina i Aleksandar s "Džuli", Igor s "Angie" te Adnan i Danijel koji su otpjevali nekoliko refrena pjesama Nene Belana. Žiri je najavio kako će ovo biti finale prije finala i nominirali su najveće favorite showa. Vukašin vjerojatno više ni ne zna koliko je puta do sada bio nominiran, a Splićaninu Igoru ovo je prvi put da ovisi o glasovima gledatelja.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • user_32161 24.12.2008.

    Ne znam samo kako podnosite onaj fujavi Igorov smijeh, i njegovo filozofiranje. Uostalom, svi su uvrnuti, osim bebicke i aleksandra. adnan, iako bosanac, laze ko\' pas, bosnu mi sramoti. igor nafuran, on nesto filozofira, nina se uvijek pravi vazna. danijel, ne trebam ni govorit, a sto se tice vukasina dovoljno se pokazao na IQ kod mace. isti igor, samo nesto pametuju. jedini normalni su mi bebicka, koja je jako simpaticna, i aleksandar, iako je uvijek favorit, svoj je, nije nafuran. sto se tice ko ce ove sedmice ostat, ja bi volio da i igor i vukasin ispadnu.

  • user_31011 23.12.2008.

    ima li ode ko da govori hrvatski ili piše

  • kormoran 23.12.2008.

    Bas bi volio da Ana pobijedi,kad je ispao Djordje,pa Sajko,pa sada Sonja Ana najvise zasluzuje i kao pijevacica i kao osoba...ma sva je ko bombona!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare