To je to što me zanima!

Ima finesa na mojem tijelu koje treba srediti, na primjer bokovi

Održavam se stalno. Postoje finese koje treba srediti, na primjer bokovi,priznala je za Blic. Dodala je kako će dati sve od sebe da do ljeta bude u top formi
Vidi originalni članak

Dat ću sve od sebe da i ove godine budem fit. Sad krećem u teretanu na tesanje linije, rekla je televizijska voditeljica Nikolina Ristović (42). Iako ju mnogi smatraju 'kopijom' glumice Angeline Jolie (43), Nikolina priznaje da nije zadovoljna svojim izgledom, a najmanje svojim nogama.

- Održavam se stalno. Postoje finese koje treba srediti, na primjer bokovi - priznala je za Blic. Dodala je kako će dati sve od sebe da do ljeta bude u top formi. 

Nikolina nije nikada tajila da je, kada joj se nešto na njoj nije sviđalo, otišla to malo 'popraviti' kod estetskog kirurga. No, mnogi su ju optuživali da je operirala i više nego što stvarno je.

– Za puno više me optužuju nego što se zapravo događalo, manje-više sve se to svodi na nekakvo ubrizgavanje lijekova i supstancija. Da biste se održali svježima, ne morate više ići pod nož, dovoljno je da u pauzi za ručak odete malo da vas srede – rekla je svojedobno Nikolina. Na negativne komentare ne voli odgovarati, ali znaju ju zaboljeti oni za koje zna da su netočni.

– Sad, da mi netko kaže da sam ružna, možda bih mu i povjerovala, a da mi netko kaže da sam glupa, e tu sam dosta samouvjerena i tu znam dobro što jesam - objasnila je. Ristović trenutno živi u Srbiji sa suprugom Vidojem Ristovićem (40) s kojim ima kćer Unu Sofiju (3). 

HANA I GORAN U IZLASKU S BIVŠOM NATJECATELJICOM? 'Ja im samo držim svijeću'

Idi na 24sata

Komentari 96

  • Boki8 12.02.2019.

    Ima tu dosta toga za koregirat

  • šargopirgasta 09.02.2019.

    A je se sredila, ni ne liči na sebe više.

  • volim hrvatsku 09.02.2019.

    Ajme, ovo je već anoreksija + Michael Jackson nos, a stvarno je bila lijepa djevojka i nisu joj trebala ta glupa popravljanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare