To je to što me zanima!

'Ima li uopće razlike ubiti bebu u trbuhu i 15-godišnje dijete?'

Ava je dodala i kako smatra da ona ima odgovornost pričati o ovakvim stvarima jer je javna osoba. Ipak, to se ne odnosi na silovane žene i incest, kaže ova spisateljica, manekenka i po novome, umjetnica...
Vidi originalni članak

Splićanka Ava Karabatić (30) pokrenula je žustru raspravu na društvenim mrežama. Ava je napisala da je protiv pobačaja i objasnila svoj stav.

- Pozivam sve žene koje su to napravile već (zbog karijere ili im se beba jednostavno nije uklapala u određeni dio života), a imaju djecu ili dijete da ih ubiju dok spavaju. Ima li uopće razlike ubiti bebu u trbuhu (mi ne vidimo pa ne postoji) i odraslo dijete od 15 godina? - pita se Ava.

Ava je dodala i kako smatra da ona ima odgovornost pričati o ovakvim stvarima jer je javna osoba. Ipak, to se ne odnosi na silovane žene i incent, kaže ova spisateljica, manekenka i po novome, umjetnica.

- Muka mi je već od ovih pametnih zaštitnica žena. Žena ima pravo na izbor. Kakav izbor? Ubojstvo? - zaključila je Karabatić.

Ava se nedavno usporedila s renesansnim umjetnikom i istraživačem Leonardom da Vincijem.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Žao mi je što se nisam rodila u doba renesanse, a još više što nisam bila Leonardova učenica. Znam da mnogi misle da u meni malo toga leži, ali  Da Vinci je osoba s kojom baš imam poveznicu - uvjerava nas Ava. 

POGLEDAJTE VIDEO:

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Idi na 24sata

Komentari 87

  • user_134906 20.04.2019.

    Inace se ne slazem s njezinim postupcima i ponasanjem u zivotu ali ti Ava za ovu izjavu SKIDAM KAPU....

  • tina096 20.04.2019.

    Prava se javila, sad će i ova odjednom "pronaći" Isusa kao mnoge starletice i pametovati, osoba koja govori da joj je otac platio silikone i da zato smije gledati u njih je stvarno moralna, pametna i normalna, svakome uzor, nema što. Crkva je stvarno spala na niske grane kad je ovakve promoviraju....

  • 20.04.2019.

    Kad bolje razmislim u pravu je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare