To je to što me zanima!

Ima onih dana kada je posao u uredu prava pravcata klaonica

Zamislite jedan najobičniji, ugodan dan u vašem uredu. Sjedite za stolom kad se odjednom vaš ured pretvori u pravu ratnu zonu, u kojoj svatko samo želi ubiti bližnjeg svoga...
Vidi originalni članak

Filmaša Jamesa Gunna šira je javnost zapamtila tek 2014. godine kada je ovaj redatelj i scenarist snimio vrlo zabavne i uspješne 'Čuvare galaksije' (drugi dio te kozmičke pustolovine upravo se snima). No autor je svoju karijeru započeo osam godina ranije filmom 'Ljigavci', a 2010. godine još jednom je potvrdio da stvarno razumije znanstveno fantastične i horor filmove snimivši film 'Super'.

Gunn je ovaj put u producentskoj ulozi za film 'The Belko Experiment' u kojem pratimo događaje za koje su mnogi rekli da su kao 'Igre gladi'. No mi bismo ipak rekli da nas događaji u foršpanu, kojeg možete pogledati ispod, više podsjećaju na izvrstan japanski film 'Battle Royale'.

Kao i u tom filmu, u 'Belku' je radnja posve jednostavna. Grupa ljudi stavljena je u situaciju da moraju ubiti ili će biti ubijeni, a cjelokupnom situacijom upravlja 'nevidljivi' voditelj događaja. Ulozi postaju sve viši i viši dok situacija napokon ne eksplodira van svačije kontrole.

Pogledajte krvav i nasilan video

Režiju filma predvodi Greg McLean (autor odgovoran za impresivno dobre horore 'Užas iz rijeke' te 'Wolf Creek') a u glavnim ulogama nalaze se Tony Goldwyn, John Gallagher Jr., Adria Arjona, Michael Rooker, John C McGinley, Sean Gunn i Melonie Diaz.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare