To je to što me zanima!

Ima plemenit razlog: A. Gruica je 'prošvikala' i obrijala glavu

Da,'pukla' sam ko kokica i obrijala glavu jer kninsko rodilište nema aparat za kontrolu sluha novorođenčadi, napisala je Gruica i pozvala ljude da doniraju
Vidi originalni članak

Ana Gruica (32) odlučila je iskoristiti medijsku pažnju u dobrotvorne svrhe. Bivša manekenka i glumica, koja je u posljednjem mjesecu trudnoće, obrijala je glavu i stala pred fotoobjektiv, a fotografije je objavila na Facebooku.

Pozvala je medije da objave vijest da je 'prošvikala' kao Britney Spears, ali i da kninsko rodilište treba aparat za kontrolu sluha novorođenčadi. 

'Svi vi koji cete potrositi minutu pljujući na portalima po meni i kunu interneta za obaviti tu, za vašu mentalnu higijenu, važnu zadaću, savjetujem da potrošite to vrijeme i uplatite tu kunu na račun rodilišta i - ETO APARATA!', napisala je Gruica u objavi u koju je uključila i broj računa na koji se može donirati. 

Idi na 24sata

Komentari 129

  • NINA88 02.08.2015.

    Ona se drži onoga duga kosa kratka pamet, pa je zato obrijala glavu.

  • NINA88 02.08.2015.

    U Riječkom rodilištu aparat za provjeru sluha novorođenčadi je bio u kvaru, tako da smo bile otpuštene iz bolnice bez tog nalaza i bile pozvane na pregled za otprilike mjesec dana. Šteta da ovo nisam prije pročitala pa bi i ja obrijala glavu.

  • varešak 01.08.2015.

    Nije njoj stalo do bolnice,ni do aparata nego samo do privlačenja pozornosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare