To je to što me zanima!

Ima tajni plan: Drugo Kimino dijete rodit će surogat majka?

Nema šanse da uskoro opet zatrudni. Dugo joj je trebalo da se vrati u formu, tvrde prijatelji. Pomisao na drugu trudnoću teško joj pada jer je kroz prvu morala mirovati
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (34) nedavno je rekla kako se nada da će njezina jednogodšinja North uskoro dobiti brata ili sestru. No kako ova reality zvijezda uživa pokazujući svoju figuru koju je dovela do savršenstva nakon prvog poroda, sve je izglednije da neće tako lako odustati od svog sadašnjeg izgleda. Prijatelji starlete kažu da Kim razmatra jednu drugu mogućnost. Drugo dijete mogla bi joj roditi surogat majka, piše Radar Online. 

- Nema šanse da uskoro opet zatrudni. Dugo joj je trebalo da se vrati u formu - tvrde njezini prijatelji. Kao razlog navode i to što ima manju tjelesnu težinu poslije poroda nego prije nego što je zatrudnjela s North. Pomisao na drugu trudnoću teško joj pada i jer joj ova prva nije bila lagana. 

- Većinu vremena je morala provesti u krevetu - rekao je izvor. 

Kanye West (37) i Kim vjenčali su se u svibnju ove godine. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • luka nola 22.11.2014.

    Da poslije prvog poroda dovede svoju figuru do savršenstva?Pa vi se šalite..žena izgleda ko trokrilni ormar.

  • Tamara34 22.11.2014.

    Jadnica ona bi surogat majku da neizgubi svoju "liniju",ako su njeni bokovi zavodni onda se nije dobro pogledala u ogledalo.Bokovi su joj strašni kao i stražnjica.I stvarno ste dosadni sa tom starletom radije pišite o njezinim sestrama.

  • Queen24 22.11.2014.

    Ako joj je fizički izgled važniji od djece onda ni ne zaslužuje biti majka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare