To je to što me zanima!

Imaju 'vojsku': Ovako izgleda uljepšavanje kod Ecclestonovih

Mlađoj kćeri šefa Formule 1 posvetilo se četvoro stručnjaka. Fotografiju je objavila njena sestra, a čini se da su se bogatašice htjele pohvaliti pogodnostima u kojima uživaju
Vidi originalni članak

Petra Stunt (27) pokazala je kako održava svoj besprijekoran izgled. Okupila je cijeli tim stručnjaka koji su osobno došli u njenu kuću.

Mlađoj kćeri šefa Formule 1 potpuno se posvetilo četvero stručnjaka. Dok joj je jedna osoba njegovala lice, druga je radila manikuru jedne, a treća druge ruke. Četvrta osoba njegovala je njena stopala i radila pedikuru.

Fotografiju je objavila njena sestra Tamara Ecclestone (32) na svom Instagramu, a čini se da se bogatašica htjela pohvaliti pogodnostima u kojima obje uživaju. Starija Ecclestoneova kći prije nekoliko dana dvogodišnjoj mezimici Sophie priuštila je manikuru.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • muskarac 12.08.2016.

    Kakvo je to opustanje kad je horda ljudi oko tebe

  • Mél.C.B.🌼 12.08.2016.

    Ajme meni je to sve preeedosadno...😯

  • marci2812 12.08.2016.

    Treba pitat mamu tko je nju timario kad je bila njihovih odina,odnosno,ta familija je popularna jedino u Hrvatskoj, Kad ekog, s malo vise skole u Engleskoj priupitas ya njih,nitko nema pojma. Takvog smeca dnas u Engleskoj,moyes nac u svakom vecem selu

Komentiraj...
Vidi sve komentare