To je to što me zanima!

Imala je isti gen kao i glumica: Angelinina teta umrla od raka

Nakon što je glumica nedavno otkrila da je odstranila obje dojke jer su liječnici procijenili da ima 87 posto šanse da dobije rak dojke, od te bolesti umrla joj je teta
Vidi originalni članak

Debbie Martin prije nekoliko dana pala je u komu, a liječnici su je skinuli s aparata za održavanje života jer nije imala šanse za oporavak. Teta Angeline Jolie (37) s majčine strane umrla je u 62. godini od raka dojke, što je potvrdio glasnogovornik bolnice u blizini San Diega u Kaliforniji. 

Suprug mlađe sestre glumičine majke, Ron Martin, za jednu televizijsku postaju izjavio je da je njegova supruga imala isti gen kao i Angelina, BRCA1, zbog kojeg se glumica nedavno podvrgnula dvostrukoj mastektomiji. Angie je priču o svojoj operaciji podijelila s javnosti, a velika potpora bio joj je zaručnik Brad Pitt (49). 

Angelinina majka, Marcheline Bertrand, preminula je 2007. godine u dobi od 56 godina od raka jajnika. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • user_46331 30.05.2013.

    Neke se stvari ne mogu spriječiti u životu. meni je otac umro od raka, mama je operirala plućno krilo isto rak, tete izvadila maternicu, sestričina tumor na dojci itd. što bi ja trebala odstraniti sve ili se ubiti prije nego obolim od raka. Ako obolim i kada obolim podvrgnut ću se liječenju. O tome uopće ne razmišljam niti se opterećujem neka bude kako bude...

  • WOMANIZER 27.05.2013.

    pa čemu se čuditi, zna se da su geni nasljedni iz obitelji, ona je to i znala! donijela je hrabru odluku i svaka joj čast na tome, želim ju svu sreću, a ona će biti barem jedna osoba koju ćemo "normalno" gledati, unatoč umjetnim grudima! :)

  • šiš 27.05.2013.

    Ako je to njena odluka treba je poštivati kao i njenu žrtvu. Svako dobro joj želim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare