To je to što me zanima!

Imali su otvoren brak, Gwyneth nije marila što ju je Chris varao

Gwyneth sve više zabrinjavaju godine i starenje pa je flertovanjem s drugima htjela osjetiti da je i dalje lijepa. Razdvojila ih je i Gwynethina potreba za pažnjom javnosti
Vidi originalni članak

Otkako je glumica na svom blogu prošli tjedan objavila da se rastaju, Gwyneth Paltrow (41) i Chris Martin (37) trude se ostati prijatelji pa su čak zajedno odmarali i na Bahamima. Prema časopisu People to im uspijeva jer su već neko vrijeme završavali svoj odnos i mirili se, a njihov konačni razlaz bio je samo pitanje vremena. Par je navodno imao otvoren brak i Gwyneth nije bilo briga ako bi se njezin suprug nalazio s drugim ženama. 

- Razdvojili su se i fizički i emocionalno. Uvijek im je bilo ugodnije neke stvari raditi odvojeno, nitko nije mislio da je to nešto neobično - otkrio je izvor za časopis People te dodao kako ih je sve to dovelo do prevara i veza s drugim ljudima. 

Gwyneth nikad nije bila ljubomorna

Britanskog glazbenika povezivalo se s Kate Bosworth i Helenom Christensen te čak s bivšom Gwynethinom prijateljicom Kate Hudson. Christensen i Hudson demantirale su te navode, no Bosworth ih nikad nije htjela ni komentirati. 

- Gwyneth nikad nije bila ljubomorna. Ona se vodila filozofijom 'odrasli smo, sami donosimo vlastite odluke' - tvrdi izvor. 

Njihov brak raspadao se godinama

I samu Gwyneth povezivalo se s brojnim muškarcima. Tijekom braka s Chrisom navodno je ljubovala s milijarderom Jeffreyem Sofferom, koji je trenutačno u braku s modelom Elle Macpherson pa s producentom serije 'Glee' Bradom Falchukom, kao i s odvjetnikom Kevinom Yornom. 

- Njihov brak godinama se raspadao što je njima jako teško padalo. Zbilja su radili na tome da poprave svoj odnos - otkrio je izvor te dodao kako Gwyneth zabrinjavaju godine i starenje pa se zbog flertovanja s drugima osjećala više seksi.  

Htjela je znati da još ima 'ono nešto'

- Htjela je osjetiti da je i dalje lijepa, da još ima 'ono nešto' - ispričao je izvor. Razdvojilo ih je i to što je Gwyneth oduvijek voljela biti u centru pažnje medija i javnosti, dok Chrisu to nikad nije bilo bitno. Oboje su, uz roditeljstvo, bili zauzeti svojim karijerama, a i narednih mjeseci čekaju ih brojne obaveze. Chris radi na svom novom albumu, a Gwyneth promovira svoj novi film s Johnnyjem Deppom. 

Par je bio u braku 11 godina. Imaju dvoje djece, djevojčicu Apple (9) i sina Mosesa (8).  

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Anowack 03.04.2014.

    uff otvoreni brak znaci svatko je bio sa nekim drugim i ako je bio takav dogovor...kom pase..

  • sylvia 03.04.2014.

    Oduvijek mi je bila ljigava, antipatična i ružna.

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 03.04.2014.

    ovo su gluposti.pa i ja imam komplekse što zbog starenja što zbog toga kaj nisam baš više tak utegnuta kak sam bila prije 10 godina,unatoč silnom vježbanju,i godi mi kad mi neki muškarac da kompliment ili čak malo flertuje samnom,više zbog imena nego izgleda, ali nikad,ali nikad, nebih prevarila čovjeka kojeg volim.ma da mi se sto njih ponudi i pruži mi sve na svijetu.nema toga što bi mene natjeralo na tak neš.znam tko sam i s kim sam i zašto sam s njim.i nema drugog.ak nevalja-čist prekid i tek onda idemo dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare