To je to što me zanima!

'Imam osjećaj da će biti gore nego na testu iz matematike'

Prema Irininim riječima, osjeća se napetost u zraku, a tri gracije u najpoznatijoj reality kuhinji našle su se u drugom dijelu četvrtfinala showa 'Celebrity MasterChef'
Vidi originalni članak

Četrnaesta epizoda Celebrity MasterChefa donosi dva nova izazova s kojima su se suočile tri poznate hrvatske dame: Test osjetila i Test kreativnosti, koji su ujedno i eliminacijski. 

- Novi dan, novi stres. Što je, tu je. Tu sam - najavila je nove izazove Sanja. 

Stres je osjetila i Nada. 

- Moram priznati da, kako idemo kraju, stres sve više raste - iskrena je bila Nada. 

Prema Irininim riječima, osjeća se napetost u zraku, a tri gracije u najpoznatijoj reality kuhinji našle su se u drugom dijelu četvrtfinala.

-Morat ćete se još jače i više koncentrirati i izoštriti vaša kulinarska umijeća zato što kuhate za ulazak u polufinale - motivirao je kandidatkinje Andrej. 

Irina je izrazila svoje strahove. 

- Najviše ne volim Test osjetila i bojim se što će biti u Testu. Imam osjećaj da će biti gore nego na testu matematike u srednjoj školi - otkrila je Irina. 

Kandidatkinje je u restoranu dočekao Dino koji im je zaželio dobrodošlicu, a pred njima nije bio niti malo lagan zadatak: prepoznati svih 17 sastojaka koje sadržava primamljiva minestrone juha za što su imale tri minute. 

- Situacija se zahuktava, mislim da nam je svima proradila panika hoćemo li pogoditi sve te sastojke´, izjavila je Nada. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare