To je to što me zanima!

'Imam žudnju za sportom i želim se baviti tjelovježbama'

Da sam mogla birati, bavila bih se najviše... Čekajte da malo odaberem. Previše ih je... Tjelovježbama! Zato što je to dobro za zdravlje, rekla je Bahra, koja tvrdi da nikad nije kasno za bavljenje sportom
Vidi originalni članak

Kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' Bahra Zahirović (54) osvojila je Valtera Krastića (52) koji ju je odveo na romantično putovanje, ali srcu je prirasla i gledateljima koji su redovito po društvenim mrežama komentirali da u epizodu samo čekaju kad će u kadar doći Bahra.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bahra je dočekala Valtera na rijeci Dunav, gdje se družila s labudom. Potom su otišli na streljaštvo, u čemu se pokazala vrlo spretna, iako je prvi put u rukama držala luk i strijelu. Tad je izjavila da bi voljela ići na Olimpijadu.

- Sportski duh... To traje, ja sam inače sport obožavala u školsko vrijeme, imala sam žudnju za sportom, za loptom, za košarkom i kojekakvim natjecanjima - otkrila je Bahra za RTL.hr

Rekla je i što joj je od sporta najdraže.

- Da sam mogla birati, bavila bih se najviše... Čekajte da malo odaberem. Previše ih je... Tjelovježbama! Zato što je to dobro za zdravlje - rekla je Bahra, koja tvrdi da nikad nije kasno za bavljenje sportom.

- Voljna sam i spremna pa ja bih to prihvatila. Moje bi znanosti uspjele preduhitriti moje sposobnosti i moje navike, mogla bih naporno trenirati i baviti se time - kaže. 

Na romantičnom putovanju joj je, kaže, bilo jako ugodno. Osjećala se ponosno i počašćeno te se dobro slagala s Valterom i 'natjerala' ga je da bude pričljiviji.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Floki7 15.03.2020.

    Treba tu reprodukciju gasiti

  • 15.03.2020.

    Premazana svim mogućim mastima i koliko god je opaljena mokrom krpom toliko i glumata....gora od vasićke

  • snjeska6882 15.03.2020.

    Bahra je toliko pozitivna osoba i ne iskvarena. Zaslužuje naći ljubav i biti sretna. Jedna od rijetkih koja se u ovaj.show prijavila radi ljubavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare