To je to što me zanima!

'Imamo isto čelo': Daleki rođak u Zagrebu zaskočio Malkovicha

Porijeklom sam iz Like, govore mi da sam iz Crne Gore, kao i vama, rekao je slavnom glumcu Damir Malkovich koji je nakon konferencije za medije upoznao svog 'dalekog rođaka'
Vidi originalni članak

Zovem se Damir Malkovich. Na proputovanju sam Europom, a inače sam u Izraelu. Došao sam s obitelji da vas upoznam. Mislim da smo rođaci - rekao je gospodin Damir na presici  povodom nastupa Johna Malkovicha (63) u KD Vatroslav Lisinski. 

- Porijeklom sam iz Like, govore mi da sam iz Crne Gore, kao i vama. Moja bivša supruga uvijek mi kaže da imamo isto čelo. Vi pomažete ljudima, a to radim i ja, jer sam motivacijski govornik - rekao je glumčev 'daleki rođak'. 

Okidač je bilo pitanje iz publike, je li Malkovich posjetio svoje korijene u Hrvatskoj.

- Tata mi je umro mlad, a za svog oca je govorio da je najveći lažljivac na svijetu. Ne znam puno o rodbini. Mama mi je jednom prilikom rekla da sam iz Crne Gore, a kad sam u Bosni, kažu da sam Bosanac - kazao je slavni glumac koji će u Lisinskom 7. listopada nastupiti kao pripovjedač uz solističke nastupe pijanistice Anastasije Terenkove te proslavljenog hornista Radovana Vlatkovića. Glazbenu pratnju dat će im Varaždinski komorni orkestar.

Navodni rođaci su se upoznali nakon presice, a Damir je zvijezdi dao posjetnicu. John je vidno bio suzdržan. 

U publici presice bio je i mladi umjetnik iz Osijeka Željko Ašperberg, mladi umjetnik iz Osijeka koji je glumcu poklonio portret. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bono2013 07.10.2017.

    Koja bruka

  • Der Kommissarrr 06.10.2017.

    Bio vidno suzdržan...lol

  • champion_1 06.10.2017.

    koga briga nebitan glumac

Komentiraj...
Vidi sve komentare